Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! így hogyan tudatjátok hogy "tetszik" a srác?
Tegyük fel hogy a két fél internet/MSN -en kersztül ismerték meg egymást. Tehát lányok miről tudhatja meg a srác hogy tetszik nektek?
(Olvastam hogy itt van olyan aki így ismerkedik)
olyanokat ír, amiből rá lehet jönni, vagy egy csomó szívecske. de ha bevallja, hogy tetszel neki, akkor az a legbiztosabb:)
de ha megbeszélnétek, hogy találkoztok egyszer, akkor úgy sokkal jobban meg lehet beszélni a dolgokat, és akkor a szeméből is látni lehet, hogy úgy néz-e rád, hogy felfal a szemeivel, vagy mindig félrenéz, és nem is nagyon érdekli hogy mit mondasz..
jó mert nekem 2 napja lett és van is egy ilyen "kapcsolatom" és tegnap beszélgetünk nagyban és kiírja személyes üzetnek hogy: kedveees...
egész jól eltudunk beszélgetni szóval sztem a pontok helyére nem trágár kifejezés jön :)
sztem úgy érti h a csaj megkéri a fiút h küldjön képet és a csaj elmondja h "aranyos vagy"
én 15 vagyok és lány, de én még soha nem írogattam szívecskéket annak aki tetszik xD
sztem az kicsit dedós dolog.. de mindegy..lehet csak nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!