Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! így hogyan tudatjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! így hogyan tudatjátok hogy "tetszik" a srác?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy a két fél internet/MSN -en kersztül ismerték meg egymást. Tehát lányok miről tudhatja meg a srác hogy tetszik nektek?

(Olvastam hogy itt van olyan aki így ismerkedik)

2009. jún. 11. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk abból hogy elmondom neki h bejön :) vagy küldök neki 6sor szívecskét :D
2009. jún. 11. 14:46
 2/8 anonim válasza:

olyanokat ír, amiből rá lehet jönni, vagy egy csomó szívecske. de ha bevallja, hogy tetszel neki, akkor az a legbiztosabb:)

de ha megbeszélnétek, hogy találkoztok egyszer, akkor úgy sokkal jobban meg lehet beszélni a dolgokat, és akkor a szeméből is látni lehet, hogy úgy néz-e rád, hogy felfal a szemeivel, vagy mindig félrenéz, és nem is nagyon érdekli hogy mit mondasz..

2009. jún. 11. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Sztem MSN-en tudatni vele, h tetszik, az gázos! Amúgy személyesen kellene találkoznotok, akkor kiderülne számodra is, hogy vonzódik-e ő is hozzád vagy sem! :)
2009. jún. 11. 15:00
 4/8 anonim ***** válasza:
szívecskéket küld (nem is kell csak úgy.. esetleg köszinél ezt írja-> köszii(L):)), vagy bevallja, vagy megkéri, hogy küldjön magáról képeket-nem telik meg belőle,neki több kell-ilyenkor is lehetnek utalgatások, hogy pl. ez a kép nagyon arii:)) stb.
2009. jún. 11. 15:07
 5/8 anonim ***** válasza:
jah és a személyes üzikről ne is beszéljünk:D ott is rengeteg utalgatás lehet:)
2009. jún. 11. 15:07
 6/8 A kérdező kommentje:

jó mert nekem 2 napja lett és van is egy ilyen "kapcsolatom" és tegnap beszélgetünk nagyban és kiírja személyes üzetnek hogy: kedveees...

egész jól eltudunk beszélgetni szóval sztem a pontok helyére nem trágár kifejezés jön :)

2009. jún. 11. 15:12
 7/8 A kérdező kommentje:
15:07 ki kér meg kit hogy küldjön képet?
2009. jún. 11. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:

sztem úgy érti h a csaj megkéri a fiút h küldjön képet és a csaj elmondja h "aranyos vagy"

én 15 vagyok és lány, de én még soha nem írogattam szívecskéket annak aki tetszik xD

sztem az kicsit dedós dolog.. de mindegy..lehet csak nekem...

2009. jún. 11. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!