Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Hogyan tudatjátok egy fiúval hogy nem tetszik nektek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 19:58
1/9 anonim válasza:
Engem iylenek nem érdekelnek,bár arra szerintem egy normálsi lány rá se figyelni,max.barátkozna
14/l
2/9 anonim válasza:
kerülöm, vagy ha beszélünk csak keveset, és ha elég jó kapcsolatban vagyok vele, finoman megmondom neki, hogy nem igazán tetszik Ő nekem, de ez csak az én véleményem egy vagyok a sok közül. Kb. így mondom meg.
3/9 anonim válasza:
kedvesen megmondom neki, h bocsi, de nem...és persze megmagyarázom, h miért ne..ilyenkor általában őszintén megmondom.....
4/9 anonim válasza:
Kerüli a társaságod, onnan tudod.
5/9 anonim válasza:
Én fiú vagyok.
Engem általában leköp, vagy megrúg a mocskos fajtátok.
6/9 anonim válasza:
Fiú vagyok és általában kerülnek és soha nem érnek rá
7/9 anonim válasza:
Ha nyomul meg már tök ideg vagyok tőle akkor a odavágom neki hogy tűnjön el a francba , ha nem nyomul meg semmi ilyen akkor szépen visszautasítom .
14L
8/9 anonim válasza:
Nekem egyszer egy lány ugy modntda ell idézem"haggyyá má békéibe nahhh"
9/9 A kérdező kommentje:
szóval randira semmiképp nem megy el? ha eljön akkor bejöhetek neki?
2010. jan. 26. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!