Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megengednétek a barátnőtöknek hogy nappal részegre igya magát? Mi erről a véleményetek?
Azért a részegre igya magát meg a becsiccsen között azért van elég sok különbség. Nappal minek inni? Maximum egy sör, de én alkalmak nélkül nem iszok mi vagyok én alkoholista?
Ha buli van akkor nyilván, de akkor sem hányásig, meg hogy már ne tudjak menni. Rajtam nem sokszor látja bárki is hogy be vagyok rúgva, meg amúgy is jól bírom.
Egyik havaromnak ilyen nője volt és legnagyobb baja az volt vele, hogy dugás közben nem mert smárolni vele.
Miért? -mert muslica felhő vette körül a száját.
Azóta vega lett, és elhajtota.
Én nő vagyok,de úgy kirúgnám mint macskát sz...ni.
Gyűlölöm az ittas és cigiző embereket! Büdösek!!!
Igen nyugodtan, csak hogy akkor már nem lenne a barátnőm !
( a gyengébbek kedvéért röstelkedve említem meg régi közmondást)
--Madarat tolláról, embert barátjáról .--
Az a nő aki barátja,-barátnője előtt azzal henceg hogy Ő már hogy beba.. Szóval az önmagát és társaságát minősíti !
A részeg férfi is csúnya, a részeg nő UNDORÍTÓ !
Arra a szintre nem sűlyedek le, hogy mellettem részeg nő legyen.
Nincs magyarázat, hogy ( " megszületett XY, vagy meghalt ZK stb." ) vannak esetek amikor / ok az ivásra / .
Részegségre nincs ok főleg egy nőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!