Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a 14-15 éves lányok a náluk nagyobb fiúkat szeretik?
Ember! Úgy látom leragadtál a tér-idő kontinuumban.
Azt akarták mondani, hogy mire 18 éves leszel addigra rád fognak bukni a 15 éves csajok. Érted. Tudod. Utánad is születtek emberek.
Fura, én épp azt tapasztalom neten, hogy amint megtudják, hogy 22 éves vagyok egyből lekoptatnak.
De lehet csak én fogtam ki eddig ilyen lányokat.
nekem nincs ellene kifogásom :D
f18
Nekem konkrétan az egy évvel idősebbek a "megfelelőek". Az ennél nagyobbaknál előfordul, hogy ARRA megy ki a játék, a velem egyidősek pedig még olyan kis éretlenek. Ezt nem úgy mondom, mintha én olyan hú de érett lennék, de ez így van, a fiúk később érnek mint a lányok. Ezért az egy-két évvel nagyobb fiúk kb azon a szinten vannak, mint az említett lányok.
Ha Te is 14-15 éves vagy, akkor keress Nálad 1-2-3 évvel fiatalabbakat, nagyobb az esély, hogy szerencsével jársz!
15L
Köszönöm a választ, 14 éves vagyok de nekem nem megy ez a "keressek kisebbet".
Nekem 15 éves lány tetszik, hiába akarok kisebbet keresni, ha nekem Ő tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!