Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szemétség, ha nem akarok összejönni olyan lánnyal, aki nem járt/jár/fog járni egyetemre?
Szemétség, vagy sem: a te döntésed, kivel akarsz járni. Valahol ez olyan dolog, mint ha azt mondanád, neked csakis szőke csaj jöhet szóba.
Ettől függetlenül viszont oltári nagy butaság. Én egyetemet végzett férfi vagyok: az egyetemista lányok jókora része életképtelen, sznob, buta, világtalan, burokban nevelt trendi birka. Csak azért tudtam velük beszélgetni, mert a vizsgákon való szívás közös pont volt mindig, adott volt a beszélgetés tárgya. Persze a nem egyetemista lányok között is rengeteg ilyen akad, meg akad még közönséges, beszédhibás, totál buta, korlátolt idióta is. De nem egy nem egyemista csajt ismerek, akinek van véleménye, stílusa, intelligens, művelt és önálló, és ebből bizony az egyetemisták között sem akad több. A gyöngyszemért b*ssza meg, sokat kell ásni, és egy biztos: ez a szempont hülyeség!
Nem szemétség, azt csinálsz, amit akarsz.
Csak ne lepődj meg nagyon, amikor majd rájössz, hogy mennyi idióta is jár egyetemre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!