Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy szemétség, ha nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szemétség, ha nem akarok összejönni olyan lánnyal, aki nem járt/jár/fog járni egyetemre?

Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 23:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben az említett lányt is értesíted róla, hogy szimplán azért nem nyitsz felé mert nem akar(t) vagy nem áll(t) módjában egyetemre járni akkor akkor valószínűleg meg lesz a véleménye rólad (és nem éppen pozitív).

Ne általánosíts!

Attól, hogy valaki nem rendelkezik diplomával meg egyebek, még lehetnek céljai és valóra is válthatja azokat! Rendelkezhet érett felfogással, lehet művelt és még sorolhatnám...

Ha ismerkedsz valakivel úgy is hamar kiderül, hogy ostoba, gyerekes felfogású stb...( és ez nem az iskolázottság szintjétől függ).

2012. márc. 14. 00:29
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ha szimpi a lány, helyén van az esze (éretten gondolkodik), és vannak életcéljai, akkor ne az szabjon gátat, hogy nem jár(t) egyetemre.
2012. márc. 14. 00:33
 13/25 anonim ***** válasza:
52%

rám is szokták mondani ebben a tekintetben a barátnőim, hogy sznob vagyok és igen én bevállalom hogy kissé az vagyok. nem is azon van a hangsúly hogy egyetemre járjon, mert apukám pl nem járt mégis abszolút példakép előttem mert nagyon sokra vitte a talpraesettségével és a találékonyságával.

ha valakinek vannak konkrét tervei gimnázium után, amin reálisan el lehet indulni és tud vele olyan egzisztenciát teremteni magának amilyenre vágyik és annyi pénzt termelni amennyit szeretne. én sajnos nem vagyok ilyen kreatív így egyetemre kell járnom, hogy boldogulni tudjak a későbbiekben :Đ

21L

2012. márc. 14. 00:59
 14/25 anonim ***** válasza:
Ne húzzátok fel magatokat, csak unatkozott a szívem. Igazából van barátnője (szerény személyem) akinek remélhetőleg lesz egyetemi végzettsége. :)
2012. márc. 14. 02:39
 15/25 anonim ***** válasza:
Csodálatos.
2012. márc. 14. 02:47
 16/25 anonim ***** válasza:
Mindemellett nekem van egy nagyon rendes, aranyos fiú ismerősöm. Ő se végzett egyetemet, de nagyon jól el tudunk beszélgetni és jól fog járni vele a jövendőbelije. :) Szóval én nem nézem le őket. Ha ebből az jött volna le.
2012. márc. 14. 02:51
 17/25 anonim ***** válasza:
Én fősulira jártam, akkor én kiesek a listádból?
2012. márc. 14. 07:50
 18/25 anonim ***** válasza:
Azt bírom, hogy mindenki oda akar járni, közben meg a jelentkezők háromnegyede általában kihullik onnan. Tehát nem végez. A másik meg az, hogy a magyar állások 90%-ához nem kell diploma, hanem csak munkatapasztalat. Persze egy orvosnak kell, mert anélkül nem kezdhet, de szinte az összes többinek nem kell. Hanem ha elmész interjúra, akkor 10 ből 8 tojik a diplomádra, hanem arra kíváncsiak, hogy mika terveid, hol dolgozták (igen, ha 20 éves vagy ha 25 és nincs leaglább 3 éves tapasztalotod akkor lehet akármilyen diplomád, akkor is hátránnyal indulsz), mennyire vagy felkészült szakmailag stb. Ha jelentkezik egy posztra pl informatikusira egy 25 éves frissen végzett és egy 35 éves csak középiskolát végzett, de 15 éves tapasztalattal rendelkező emberke, akkor 99%, hogy az utóbbi kerül ki győztesen. Aki ezt nem hiszi, járjon utána.
2012. márc. 14. 07:56
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem ciki, a te dolgod... Viszont őszintén szólva nekem sem hiányozna egy olyan pasi, aki a szabad bölcsész diplomájával meg akarja nekem mondani a frankót. Ez most nem általánosítás, de kb hasonlónak tudlak elképzelni.

Hozzá kell tennem egy jobb egyetemen egy jobb szak minimum 150 fővel indul. Mit nagyjából 15-en fogunk (úgy tűnik) időben a végére érni és bukdácsolás nélkül lediplomázni. Ergo én azért nem jönnék össze senkivel, mert egyetemre jár, az ugyanis az ég világon semmit nem jelent. :) Találkoztam én már olyan emberekkel itt a suliban, hogy a hajam égnek állt három mondatuk után. :)

2012. márc. 14. 08:08
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem, én sem jönnék soha össze sznob férfival.
2012. márc. 14. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!