Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szemétség, ha nem akarok összejönni olyan lánnyal, aki nem járt/jár/fog járni egyetemre?
Amennyiben az említett lányt is értesíted róla, hogy szimplán azért nem nyitsz felé mert nem akar(t) vagy nem áll(t) módjában egyetemre járni akkor akkor valószínűleg meg lesz a véleménye rólad (és nem éppen pozitív).
Ne általánosíts!
Attól, hogy valaki nem rendelkezik diplomával meg egyebek, még lehetnek céljai és valóra is válthatja azokat! Rendelkezhet érett felfogással, lehet művelt és még sorolhatnám...
Ha ismerkedsz valakivel úgy is hamar kiderül, hogy ostoba, gyerekes felfogású stb...( és ez nem az iskolázottság szintjétől függ).
rám is szokták mondani ebben a tekintetben a barátnőim, hogy sznob vagyok és igen én bevállalom hogy kissé az vagyok. nem is azon van a hangsúly hogy egyetemre járjon, mert apukám pl nem járt mégis abszolút példakép előttem mert nagyon sokra vitte a talpraesettségével és a találékonyságával.
ha valakinek vannak konkrét tervei gimnázium után, amin reálisan el lehet indulni és tud vele olyan egzisztenciát teremteni magának amilyenre vágyik és annyi pénzt termelni amennyit szeretne. én sajnos nem vagyok ilyen kreatív így egyetemre kell járnom, hogy boldogulni tudjak a későbbiekben :Đ
21L
Nem ciki, a te dolgod... Viszont őszintén szólva nekem sem hiányozna egy olyan pasi, aki a szabad bölcsész diplomájával meg akarja nekem mondani a frankót. Ez most nem általánosítás, de kb hasonlónak tudlak elképzelni.
Hozzá kell tennem egy jobb egyetemen egy jobb szak minimum 150 fővel indul. Mit nagyjából 15-en fogunk (úgy tűnik) időben a végére érni és bukdácsolás nélkül lediplomázni. Ergo én azért nem jönnék össze senkivel, mert egyetemre jár, az ugyanis az ég világon semmit nem jelent. :) Találkoztam én már olyan emberekkel itt a suliban, hogy a hajam égnek állt három mondatuk után. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!