Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetett ez? Nekem gyerekkel együtt is kellene.
Sziasztok!
32 éves férfi vagyok, és van egy nagyon csinos és értelmes nő akivel nagyon szeretnék együtt lenni. Ő 38 éves. Már túljutottunk több randin és rengeteg időt töltünk együtt. Van egy 6 éves kisfia, a gyerek apjától 5 éve elvált. Szoktam délutáni programokat is csinálni hétvégente, hogy a kisfia is jól érezze magát. Legutoljára a hármasban töltött délutánt követően este elvittem vacsorázni. Vacsi után elmentünk sétálni, és elmondtam neki, hogy beleszerettem, és nagyon szeretném ha egy pár lennénk,és komolyan gondolom a dolgot nagyon vele. Ő erre azt mondta, hogy ő is nagyon megszeretett engem, és hosszú évek óta én vagyok az első akit igazán szeret, holott jelentkező lett volna mindig, de neki van egy gyereke is, és azt szeretné, hogy ő is boldog legyen vele együtt. Nem tudom most ez mi, ill. miért mondta. :-( De nem akarom őt elveszíteni. :-( Szerintetek ez mit takar?
Deja Vu érzésem van... Mintha mindez, kivéve a focis részt:) megtörtént volna már, csak nem 30-on túl, hanem velem, 22 évesen...
Yeahh... Én is paraszt voltam, mert kidobtam a volt nőmet, mikor terhes volt? Yuppppííííí... Én is megkaptam, hogy nála jobbat nem találok, ezt ő maga mondta, bizony ám:D Azt felejtette ki, hogy milyen szinten bunkó ő is, és hogy annyira féltékeny, hogy haragudni nem lehet rá, csak csodálni, és utoljára, hogy hiába akartam elvetetni a gyereket, voltunk is benn kórházban, 8 hetes volt, erre másnap eltűnt egy időre, azzal az ürüggyel, hogy anyjánál volt... Akkor is furcsálltam, hogy egy hónapig volt az anyjánál...:D:D
De am igazuk van az előzőeknek, mindent bele, és kitartás:)
-ReapeR-23/F
Tényleg kivételes férfi vagy
szerencsés a szerelmed és a kisfia is :)
mondd el neki mindezeket, amiket itt nekünk
szerintem is jó úton haladsz, és remélem, ő is szerelmes beléd :)
legyetek nagyon boldogok :)
Reaper: 22-23 éves fejjel nem biztos, hogy megérted, pedig nem ártana: ha már megcsinálsz egy gyereket, akkor felelősséggel tartozol érte is meg az anyjáért is. Bunkó volt veled? Lehet, hogy oka volt. Ha a nőket szeretik akkor ők 100x jobban képesek szeretni mint mi férfiak valaha is fogunk tudni. Persze nem akarok megkérdőjelezni semmit, nem ismerlek. A másik..egy nőt igen nehéz abortuszra bírni, ők másképp éreznek ezzel kapcsolatban mint mi. Bennük nő a pici, folyamatos kapcsolatban vannak vele a nap 24 órájában, nekünk csak a tényt kell elfogadni és ennek megfelelő örömmel fogadni. Egyébként meg valószínűnek tartom, hogy - bár a részletek nem ismeretében lehet, hogy mellé lövök - nem kényszerből fogant a pici. Az én kiszemeltemnél merőben más volt a helyzet, őt megcsalta a férje negyedjére mire kiadta az útját..És nem volt hajlandó elfogadni a saját fiát sem. Ennyi.
Utolsó válaszoló: A nézése minden alkalommal elárulja, hogy szeret engem ő is, de tény, hogy a gyereket kell meggyőznöm valahogy, hogy osztozzon velem az anyukáján, mert az anyukája szívesen lenne az enyém is ezt már tudom. :-) Fontolgatok egy közös nyaralást hármasban, hátha az jót tesz majd. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!