Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez? Nekem gyerekke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetett ez? Nekem gyerekkel együtt is kellene.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

32 éves férfi vagyok, és van egy nagyon csinos és értelmes nő akivel nagyon szeretnék együtt lenni. Ő 38 éves. Már túljutottunk több randin és rengeteg időt töltünk együtt. Van egy 6 éves kisfia, a gyerek apjától 5 éve elvált. Szoktam délutáni programokat is csinálni hétvégente, hogy a kisfia is jól érezze magát. Legutoljára a hármasban töltött délutánt követően este elvittem vacsorázni. Vacsi után elmentünk sétálni, és elmondtam neki, hogy beleszerettem, és nagyon szeretném ha egy pár lennénk,és komolyan gondolom a dolgot nagyon vele. Ő erre azt mondta, hogy ő is nagyon megszeretett engem, és hosszú évek óta én vagyok az első akit igazán szeret, holott jelentkező lett volna mindig, de neki van egy gyereke is, és azt szeretné, hogy ő is boldog legyen vele együtt. Nem tudom most ez mi, ill. miért mondta. :-( De nem akarom őt elveszíteni. :-( Szerintetek ez mit takar?

2009. jún. 11. 10:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A gyereke kedvel téged?
2009. jún. 11. 10:30
 2/14 A kérdező kommentje:
Szerintem igen, legalábbis úgy tűnik. Lehet csak fura neki, hogy én nem bánnám azt sem, hogy van egy fia, de hát én tényleg nem.
2009. jún. 11. 10:31
 3/14 anonim ***** válasza:

Tudod, egy anyának a szívéhez a gyerekén keresztül vezet az út. Biztos arra értette, hogy bár szeret téged, de ha a gyereke nem fogad el, akkor nem tud veled lenni bárhogy is szeret. Ha a fia is elfogad mint "anya barátja", akkor boldogok lehettek. A gyereket kell megnyerned először:)

Én 36 éve vok 3 gyerkőccel és 27 éves a jelenlegi párom, akit imádnak a lányaim:)

Sok sikert és ne add fel:)

2009. jún. 11. 10:31
 4/14 anonim ***** válasza:

*éves

az előző voltam:)

2009. jún. 11. 10:32
 5/14 anonim ***** válasza:

Fél, hogy ismét megégeti magát. Ez természetes, nagy csalódás érte, hisz nem akárkinek szül egy nő gyereket, tehát biztos szerette a férjét. Légy türelmes. Azt mondta megszeretett, ez nagyon jó, mert túljutott a férjén. Viszont a kisfia az első és őt nézi először, utána mást. Magamból indulok ki én is válok és a kislányom az első. Még most nem is tudnék másban gondolkodni, pedig egy férfi nagyon tetszik, de ez kevés! A bizalom kell!!!

Bizonyítsd benne neki, hogy te vagy a megfelelő férfi számára és a kisfiának is jó apja lennél és hinni fog benned.

2009. jún. 11. 10:34
 6/14 A kérdező kommentje:
Én tényleg igyekszem a srácnál is, bármi baja van, ha nincs a közelben a mami hozzám bármikor jöhet, és őt is elviszem ide-oda, de még sose volt gyerekem, pláne nem 6 éves indításnak. :-)
2009. jún. 11. 10:34
 7/14 A kérdező kommentje:
Pl.: Bár én utálom a focit, de a gyerek imádja, meg focizik is, így meglepetésből fogtam és kivittem a BL döntőre. Nem gond, hogy én meg az anyja majdnem elaludtunk, neki tetszett. :-))
2009. jún. 11. 10:44
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen férfi, mint te, asszem kéne még pár a Földre (((:

Szerintem bizonyíts még valahogy, mert úgy tűnik ennyi nem elég nekik.

De szerintem jó úton haladsz nagyon.

2009. jún. 11. 11:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Nálam ezek a dolgok természetesek ha szeretek valakit. Az, hogy a férje paraszt módon otthagyta egy babával, nem az én hibám és nem is tehetek róla. (egyébként meg nem tudja mit vesztett, mert még egy ilyen nőt nem talál az tuti ) Én nem szándékozom őt elhagyni, mindkettejüknek a legjobbat szeretném adni mindenből, és ezt ő is tudja, ezért nem értettem a reakcióját. És később ha úgy adódik akár egy kistestvért is vállalnék vele Domi mellé.
2009. jún. 11. 11:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Valószínű csak óvatos. Ha egy nőnek gyereke van sokkal jobban meg kell gondolnia bele merjen-e vágni egy kapcsolatba. Tényleg nagyon biztosnak kell lennie benned is és saját magában is. Egy gyerek elé nem lehet havonta más férfival odaállítani.
2009. jún. 11. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!