Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 év körüli férfiak melyik kategóriát kedvelik jobban álatlában?
1. Vagány, bulizós, cicabab stílusú nők. Főzni a büdös életben nem fog neked, a külseje fontosabb, de tény jó nő.
2. Kedves, aranyos, segítőkész lány, de nem bulis, nem vagány. Persze vele sem lehet unatkozni, de más kategória, nem a pörgős, minden pasival haverkodok fajta. És házias. Átlagos külsejű, nem agyon festett, természetes.
Nos? Kort is írjatok, kérlek! Melyik mellett döntenétek?
Nekem a 2. kategória. De annyival kiegészítve, hogy ne 20-on éves legyen. Mert akármilyen érettnek is hiszi magát, akkor is csak egy 20éves kislány. Lehet lepontozni.
32/F
Csak azt áruld el, ogy miért???
Én a 20-as éveim elején járok, és egy 31 éves férfiba szerettem bele. Ő is kedvel.
Bármit mondhatsz, egyedül élek, mosok, főzök magamra, és nem vagyok kislány, néha komolyabban gondolkodom, mint ő 31 évesen. HM..hogy is van ez akkor?
Ne kor alapján ítélj, mert lehet 10 olyan, de a 11 . normális.
Nagyon szívesen elárulom. Én személy szerint nem tudok komolyan venni egy 20-on éves kislányt. Ez teljesen szubjektív. Van aki pont arra indul be, ha valaki "hamvas" és tapasztalatlan. De a 20 éveddel nincs meg a kellő élettapasztalatod, hogy hosszútávon tűzön-vizen át kitarts valaki mellett. Lehet, hogy 2 év mulva jön egy olyan időszakod, hogy hoppá, én még nem is éltem. Vagy akármi. És ez nem bántás. Ez tapasztalat.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!