Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai férfiak miért nem becsülik meg a nőket?
általánosítasz de mindegy.... :)
talán a korosztályodban többen vannak akik még nem is akarnak komolyabb kapcsolatot, vagy csak éretlenek...
Örülök, hogy vannak még normális nők xDDD
Tőled most nem kérem képet, pedig nagyon kiváncsi vagyok.
De nem szeretném, hogy azt érezd, hogy...
Ismerem a helyzetet sajnos, én is voltam benne. A normálisabbak később jönnek tapasztalatom szerint.
24/N
Miért kell általánosítani?
893683469. ilyen kérdés, amire majd megkapod, hogy "zsák a foltját" meg "a rendes fiúkat keresd a barátzónában", "ó én nem ilyen vagyok válassz engem" stb... Unalmas.
Amúgy meg a mai nők miért nem becsülnek minket férfiakat? A korosztályod nagy része még csak ki akarja élni magát, ami azt jelenti, hogy megdug párszor, aztán keres mást. A korodbeli lányok közül is így vannak sokan, sajnos, szóval lényegtelen, hogy milyen "jó" vagy, sokaknak csak dugásra fogsz kelleni. Én értékelnélek, de általában az ilyen lányok nem értékelnek engem, csak az ingyenes pszichológiai tanácsadásig... de nem esek abba a hibába, hogy általánosítsak. Legyél türelmes és tán találsz olyan férfit, aki nem csak a húst látja benned.
Amikor a nőket érik a vádak, akkor semelyik férfi nem ugrál, hogy a kérdező általánosít...:)
just sayin'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!