Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hogyan értelmezik, ha egy nő ezt mondja nekik?
Ha azt írná neked egy nő, hogy többet jelentesz, mint barát, fontos vagy neki, de mivel nem kölcsönös, talán jobb lenne nem keresni egymást, értenéd mire céloz?
Képes ezt valaki úgy érteni, hogy ez egyenlő a kopj le kifejezéssel? Nem az akart lenni.
Mire gondolnál, de komolyan? Kort is írjatok, kérlek! Köszi!
Nem kombálnálnám túl. Tetszem a csajnak, de ő úgy érzi nincs esélye. Ha tetszene, adnék neki.
25/F
Oké, tehát érthető.
Arra akartam vele utalni, ha kedvelsz lépj, ha nem, hagyj békén!!
Csak pár barátom szerint nem voltam egyértelmű, szerintem meg igen, és ezt érthette.
A poén csak az, hogy nem mondott semmit erre, mintha nem is lenne, de nem tünt el, keresett tovább, de azt sem mondta, hogy üljünk le, beszélgessünk róla.
Ilyenkor akkor mi van?
az a baj hogy te utalgatni akartál, mi férfiak meg nem női logikával rendelkezünk.
Máskor fogalmazz egyenesebben mint ahogy azt meg is tetted utólag "ha kedvelsz lépj, ha nem, hagyj békén"
Így nem lesz több félreértés
Én ebből arra következtettem, hogy le se sz_rja, hogy én mit érzek!
Akkor viszont nem értem miért nem hagy, miért keressük még egymást mindig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!