Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinövöm? Lassan 16 éves leszek, és ha fiúk társaságában vagyok rögtön elpirulok.
Én imádnám mikor zavarban vagy :D
Biztosan megkérdezném hogy járhatnánk-e :P
Az előző válaszoló aranyos volt :P
am szerintem is vannak olyan fiúk akiknek ez bejön :D
Ne aggódj ki fogod nőni. Nekem is sikerült:) Ahogy az ember lánya egyre tapasztaltabbá válik egyre inkább kevésbé érzi magát furán a fiúk társaságában. Nekem akkor jött az igazi nagy fordulópont, amikor informatikusi suliba kerültem és 13 fiú osztálytársam lett (én voltam az egyetlen lány). Megszoktam a társaságukat és kész. Na meg akkor amikor összejöttem az első nagy szerelmemmel. De egyébként egyáltalán nem gáz, ha egy lány pirulós, sőt sok fiú szereti ezt. (lásd. fenti hozzászólás:)
21/L
Szia!
HA "szép" vagy,és még sem vagy megelégedve magaddal akkor az a baj, hogy túl sokat akarsz!!! Szóval lassíts, még rá érsz 16 évesen, mellesleg ma már lassan nem lesz divat versenyezni, hogy ki lesz hamarabb "nő", azzal hogy ki veszti el hamarabb a szüzességét!!
HA meg nem éppen top modell vagy, akkor meg az lehet a baj, hogy olyan akarsz lenni, amilyen nem vagy!!
Az ÖNBIZALOM hiánya az ami alapvetően a problémádat okozza. Találd meg azt, amiben olyan jó vagy, hogy magabiztosabb lehess!! HA megtaláltad akkor kifogod ezt nőni valóban, és már nem te fogsz pirulni, ha nem a fiúk fognak sopánkodni(utánnad).
Szia,
én még most is elpirulok, ha bókolnak nekem, pedig hozzád képest vén tyúknak számítok a 28 évemmel. :) Mások szerint édes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!