Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretnék pasizni menni, hogy öltözzek fel?
Egyetértek ezzel:
,,Egy kis dekoltázs kiemelés soha sem árt!
Testhez álló rucit vegyél fel. Plusz egy kényelmes magassarkút."
Ha húsosabb típus vagy, akkor nem kell a testhez álló, hanem kicsit merészebb dekoltázs, ha abban nem vagy ,,dús" hanem a popsid formás akkor egy azt kiemelő/formáló gatyó. És igen a magassarkú szexi. 28/F
Én sem azt gondoltam h egy köldökig kivágott felsőben jelenj meg :-D hanem látszódjon egy kis dekoltázs attól még nem néznek könnyűvérűnek csak maximum szexinek, csinosnak.
Könnyűvérű tudod h lennél, ha az említett köldökig vágott miniruhában mennél, amiből ha lehajolsz a fél popsid kint landol plusz felveszel hozzá egy combközépig érő csizmát és még jól le is malterozod az arcod teszel rá rikító vörös rúzst+vörös körömlakkos 10centis kröm--->ez lenne könnyűvérű :-)
Figyu, szerintem pasikra ne hallgass ebben a kerdesben, ugyis azt fogjak mondani, hogy tedd ki, mert az szexi.
De attol fugg, hogy mi a celod a pasizassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!