Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok egy fiúnak se a szemébe nézni?
Figyelt kérdés
Volt már pasim, és akár menyire akartam, nem tudtam belenézni normálisan, mélyen a szemébe. És így vagyok már fiúkkal is.
Van akit ez a dolog kifejezetten zavar? És mit tudnék tenni h sikerüljön???
2009. jún. 10. 12:42
1/3 anonim válasza:
lehet, hogy szégyenlős vagy? akkor ez idővel javulhat. mindenesetre én nem tudom elképzelni, hogy ne nézzek akárkinek is a szemébe. még ha csak beszélgetsz is valakivel, ez alap. Majd megkomolyodsz és akkor menni fog.
2/3 anonim válasza:
Talán mert félsz, hogy kinevet a reakcióidért, vagy mert kissé valóban szégyenlős vagy. Ez a dolog jellemző a lányokra és a fiúkra is egyaránt, a volt barátom például piros lett, mint a paradicsom akárhányszor találkoztunk, és ez szeritem tök aranyos volt, ez csak abban a helyzetben kényelmetlen ha valakivel kommunikálsz és nem nézel a szemébe, a vevő felet biztosan zavarja a szemkontaktus hiánya, de ez van, erre seki sem kötelez. Ahhoz, hogy sikerüljön egy kis önbizalom kéne, bízz magadban és menni fog, nem lesz tőle semmi bajod, ha a szemébe nézel. Sok sikert ehhez a haaaatalmas feladathoz.
3/3 anonim válasza:
Csak az előttem szólókhoz hasonló dolgokat tudok mondani, de a pszichológia egyértelműen azt állítja, hogy ez a gátlásosság jele, hogy nem tudod eléggé elengedni magad, hogy mindig azzal foglalkozol, hogy mit gondol rólad, és ebből az is következik, hogy kevésbé tudsz odafigyelni arra, hogy a másik mit mond. Én mindenképp azt javaslom, hogy ha kell erőltesd és nézz a szemébe. Ez általános értelemben erőt sugároz, ha bele mersz nézni valakinek a szemébe, azzal azt közvetíted felé, hogy magabiztos vagy és az emberek sokkal könnyebben, felszabadultabban képesek viselkedni azzal, akiről érzik, hogy határozott. Legtöbb esetben :) Remélem segítettem valamit, mindenesetre sok szerencsét ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!