Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb fiú nem becsüli a szép lányokat?
Kérdésem főleg az én életemről szól,de többször is tapasztaltam már a barátnőimen is.
Elég szép lány vagyok,(visszajelzések alapján) cicababás kinézetem van hosszú hajam van,barna bőröm sminkelek is mértékkel,műszempillám van,
de nem dohányzom,nem iszom alkoholt, de járok diszkóba alapvetően vidám,mosolygós lány vagyok.Készülök a nyelvvizsgámra,próbálok jól teljesíteni a suliban,hogy később vigyem valamire az életben.
Kedves vagyok,csak annyi a probléma nehezen adom magam a fiúknak és inkább elvárom,hogy a fiú hajtson értem...és megbecsüljön!!
Külsőmből ítélve,könnyű prédának vélnek,de aztán rájönnek,hogy ez még sem így van...nem értem akkor mégis mi a probléma? Mert 1-2hét 1-2hónap után meghátrálnak a fiúk...

Aki kurv@nak öltötik, az ne csodálkozzon, ha megdugják!
Vagyis, hiába vagy te normális, ha úgy nézel ki, ahogy a partyrib@ncok, meg pózer pics@k, akkor ne hidd, hogy ne úgy kezeljenek.
Hogy ne gondoljanak annak, azt neked kell bizonyítanod, de ez meg ugye ki van zárva, hiszen elvárod, hogy hajtsanak érted. Csak nem tudom mire fel? Mit tudsz felmutatni? Angol középfok meg harmatos lepkefing.

Nekem is van egy ilyen ismerősöm. Teli van a facebook a fehérneműs képeivel, bókokkal, cicababásan öltözik, és neki is műszempillája van. Okos, kedves, nem adja könnyen magát, tökéletes, de mégsem volt még épkézláb kapcsolata, eddig csak a külseje miatt kellett ,,dísznek".
A férfiak hosszú kapcsolatra, előnyben részesítik az átlagosan szép, szolidabb, okos lányokat, mert megbízhatóbbnak tűnnek. Nem minden a külső, a kedvesség pedig csak egy állapot!
26N

Ja és egy idézet a kedvenc filmemből:
,,Jobb helyesnek lenni, mint szépnek"

grt hogy 17 évesen megteheted (az egy dolog mondjuk , de az a másik h meg is teszed..-.-') hogy 30.000 ért csináltass 3D-s műszempillát csak úgy a hétköznapokra -.-'
Egyébként meg lehet hogy te helyezed magad egyfajta piedesztálra hogy te milyen szép vagy, de lehet hogy ezek a dolgok nélkül (műszempilla,hosszú haj,sok smink ...) nincs vmi szép arcod...Lehet hogy csak te látod magad ilyen szépnek.Meg az mindent elmond rólad hogy a pasik könnyű prédának gondolnak. Megdugni akarnak de mivel még nehezen is adod magad ezért inkább kihátrálnak, ahhoz meg nem vagy elég érdekes hogy többet akarjanak , ezért inkább hagynak a pitsába....
Az meg hogy most mész középszintűzni az semmit nm jelent..az is lehet hogy megbuksz :D... ráadásul középszint az alap dolog...nem egy plusz.Ettől nem leszel semmivel sem intelligensebb,műveltebb, jobb..csak lesz egy papírod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!