Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb fiú nem becsüli a szép lányokat?
Kérdésem főleg az én életemről szól,de többször is tapasztaltam már a barátnőimen is.
Elég szép lány vagyok,(visszajelzések alapján) cicababás kinézetem van hosszú hajam van,barna bőröm sminkelek is mértékkel,műszempillám van,
de nem dohányzom,nem iszom alkoholt, de járok diszkóba alapvetően vidám,mosolygós lány vagyok.Készülök a nyelvvizsgámra,próbálok jól teljesíteni a suliban,hogy később vigyem valamire az életben.
Kedves vagyok,csak annyi a probléma nehezen adom magam a fiúknak és inkább elvárom,hogy a fiú hajtson értem...és megbecsüljön!!
Külsőmből ítélve,könnyű prédának vélnek,de aztán rájönnek,hogy ez még sem így van...nem értem akkor mégis mi a probléma? Mert 1-2hét 1-2hónap után meghátrálnak a fiúk...
Túl tökéletesnek tűnsz, ez sántít nekem nagyon.
22/F
Ne vedd sértésnek,de nyilván ribancos kinézeted van ,mivel a 'túl' szép lányokat azért nem merik megkörnyékezni a fiúk, mert pont hogy azt hiszik semmi esélyük...Azért néznek téged könnyű prédának, nem mondom h nem vagy szép, de talán nem kéne ennyire túlzásba vinni ezt a "cicababa" stílust...Egyébként a kérdést nem értem magát...mi a problémád most akkor?
20L
Szeretem kiismerni a társamat,és biztosnak szeretném érezni magam az érzéseimben és azt is biztosan szeretném tudni,hogy ő mit érez mielőtt szexelnék vele..
Egyébként 17éves vagyok,fentebb kérdezte egy válaszoló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!