Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb fiú nem becsüli a szép lányokat?

Figyelt kérdés

Kérdésem főleg az én életemről szól,de többször is tapasztaltam már a barátnőimen is.

Elég szép lány vagyok,(visszajelzések alapján) cicababás kinézetem van hosszú hajam van,barna bőröm sminkelek is mértékkel,műszempillám van,

de nem dohányzom,nem iszom alkoholt, de járok diszkóba alapvetően vidám,mosolygós lány vagyok.Készülök a nyelvvizsgámra,próbálok jól teljesíteni a suliban,hogy később vigyem valamire az életben.

Kedves vagyok,csak annyi a probléma nehezen adom magam a fiúknak és inkább elvárom,hogy a fiú hajtson értem...és megbecsüljön!!

Külsőmből ítélve,könnyű prédának vélnek,de aztán rájönnek,hogy ez még sem így van...nem értem akkor mégis mi a probléma? Mert 1-2hét 1-2hónap után meghátrálnak a fiúk...

2012. márc. 9. 17:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak te hiszed magad ilyen lófejnek és közbe unalmas vagy ezért hagynak a francba pár hét után.

Vagy semmi érdeklődést nem látnak felőled és inkább nem fáradoznak tovább.

Mert azt nem hiszem hogy látják hogy van esélyük (egy állítólag nagyon szép csajnál) és egyszer csak kihátrálnak....

2012. márc. 9. 17:16
 12/30 pagan válasza:

a túl szép lányok macerásak,tapasztalatom szerint,mindenki őket akarja,mindig azt kell figyelni,ki legyeskedik körülötte,nem praktikus,én többre becsülöm a szolidabb lányokat

25/f

2012. márc. 9. 17:17
 13/30 anonim ***** válasza:
jófejnek sry :D nem lófej
2012. márc. 9. 17:17
 14/30 anonim ***** válasza:
Engem nagyon taszítana a műszempillád, de gondolom csak én vagyok ilyen izé. Te is leírod, hogy könnyű prédának vélnek, tehát csak dugni akarnak. Mikor látják, hogy ez nem fog menni egyszerűen keresnek mást. Normálisabb férfiak szerintem nem a cicababás lányokban keresik a társat, így az ilyenek nem is próbálkoznak (eleve a külsőd "elijeszti" őket). Erre nem gondoltál?
2012. márc. 9. 17:18
 15/30 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy unalmasnak tartanának mert alapjában beszédes típus vagyok és nagyon sok minden érdekel(pl: a kocsikat is szeretem)
2012. márc. 9. 17:18
 16/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom,az az igazság,hogy még lehet fiatal is lennék egy idősebb férfihoz(aki már komolyabban gondolkodik) a velem egykorú fiúk,meg egyszerűen kibirhatatlanok tisztelet a kivételnek lyukról lyukra járnak..
2012. márc. 9. 17:19
 17/30 anonim ***** válasza:
Attól hogy valaki beszédes még lehet unalmas...és fordítva is igaz, lehet hogy valaki nem a legbeszédesebb de értelmes dolgokat tud mondani nem csak fecseg...
2012. márc. 9. 17:20
 18/30 anonim ***** válasza:

Nem a megfeleő srácokkal randizol, az a baj, vagy valami olyan , amit nem írtál le.(milyen nyelvből, milyen vizsgát csinálsz?)

17/f

2012. márc. 9. 17:20
 19/30 A kérdező kommentje:
Angolból fogok középfokúzni
2012. márc. 9. 17:21
 20/30 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen barátnőt terveztem, aki így néz ki de intelligense. Gondolom, hogy hasonló kvalitású fiút keresel (külsőleg és belsőleg is).
2012. márc. 9. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!