Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb fiú nem becsüli a szép lányokat?
Kérdésem főleg az én életemről szól,de többször is tapasztaltam már a barátnőimen is.
Elég szép lány vagyok,(visszajelzések alapján) cicababás kinézetem van hosszú hajam van,barna bőröm sminkelek is mértékkel,műszempillám van,
de nem dohányzom,nem iszom alkoholt, de járok diszkóba alapvetően vidám,mosolygós lány vagyok.Készülök a nyelvvizsgámra,próbálok jól teljesíteni a suliban,hogy később vigyem valamire az életben.
Kedves vagyok,csak annyi a probléma nehezen adom magam a fiúknak és inkább elvárom,hogy a fiú hajtson értem...és megbecsüljön!!
Külsőmből ítélve,könnyű prédának vélnek,de aztán rájönnek,hogy ez még sem így van...nem értem akkor mégis mi a probléma? Mert 1-2hét 1-2hónap után meghátrálnak a fiúk...
Lehet hogy csak te hiszed magad ilyen lófejnek és közbe unalmas vagy ezért hagynak a francba pár hét után.
Vagy semmi érdeklődést nem látnak felőled és inkább nem fáradoznak tovább.
Mert azt nem hiszem hogy látják hogy van esélyük (egy állítólag nagyon szép csajnál) és egyszer csak kihátrálnak....
a túl szép lányok macerásak,tapasztalatom szerint,mindenki őket akarja,mindig azt kell figyelni,ki legyeskedik körülötte,nem praktikus,én többre becsülöm a szolidabb lányokat
25/f
Nem a megfeleő srácokkal randizol, az a baj, vagy valami olyan , amit nem írtál le.(milyen nyelvből, milyen vizsgát csinálsz?)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!