Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek bejön 1 normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejön 1 normális roma pasi?

Figyelt kérdés
amúgy én magyar vagyok csak kíváncsiság:) létszi írjátok oda a korotokat is :) Köszi
2009. jún. 10. 00:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%
Nem, semmiképp. Vannak előítéleteim. Tőlem aztán lehetne rendes is, meg nézhetne jól is ki, de ha roma, akkor roma... Ennyi.27/L
2009. jún. 10. 07:21
 12/27 anonim ***** válasza:
83%
Hiába normális akkor is roma és ahogyan írták ott van mögötte a család, alapból van bennem félelem és tartás irántuk, nem véletlen, így a válaszom NEM!!!!!!!!
2009. jún. 10. 07:51
 13/27 anonim ***** válasza:
86%

Nekem a férjem roma, én magyar vagyok. Nem látszik rajta abszolút, hogy roma származású, mindenki azt hiszi róla, hogy magyar. Ők az elitebb réteghez tartoznak, nagyon rendesek, az egész családja tök normális, tiszták, illemtudóak, sokat dolgoznak, szóval csak jót tudok mondani róluk.

Amúgy azok a másik fajták nem jönnek be.

25/L

2009. jún. 10. 07:57
 14/27 anonim ***** válasza:
91%
Nem kezdenék roma férfival, a többiek már minden okot leírtak előttem.
2009. jún. 10. 08:47
 15/27 anonim ***** válasza:
91%
semmiképpen sem
2009. jún. 10. 09:11
 16/27 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nem jönnek be a roma pasik külsőre, mivel alapból a világosabb börűek tetszenek, tehát szolisok is kilőve nálam. :D Amelyiken nem látszik, hogy roma, ő lehet, hogy bejönne, de csak normális háttérrel, viselkedéssel, stb.

Egyébként van egy ismerősöm aki odavan a roma pasikért. De nem az igényesebb fajtáért....

2009. jún. 10. 10:48
 17/27 anonim ***** válasza:
45%
Akármilyen normális is, de a cigány az cigány és az is marad... Nem vagyok rasszista, de számomra visszataszító.. a kérdésedre válaszolva: Nem jonnek be
2009. jún. 10. 10:49
 18/27 anonim ***** válasza:
35%
Ki van zárva. Teljesen más háttérrel, kultúrával, életfelfogással rendelkeznek. Nagyon ellenük vagyok. Lásd Joshi Barat, Mónika show....
2009. jún. 10. 11:21
 19/27 anonim ***** válasza:
66%
előző vok, bocsi lemaradt: 25/L
2009. jún. 10. 11:22
 20/27 anonim ***** válasza:
83%
Hát...van ám olyan roma csávó :D aki bejönne...arcra!de az öltözködésük...nah az nem tetszik ugyanis túl feltünőek akarnak lenni.Meg a romák alapból R'n'B stilust képviselik az meg nekem nem jön be se "magyarba" se romába...
2009. jún. 10. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!