Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön 1 normális roma pasi?
Figyelt kérdés
amúgy én magyar vagyok csak kíváncsiság:) létszi írjátok oda a korotokat is :) Köszi2009. jún. 10. 00:30
1/27 anonim válasza:
nekem nem jönnek be, már úgy külsőre sem :S valahogy nem tetszik maga a kinézetünk, nem tudom értelmesebben megfogalmazni :S
20/L
3/27 A kérdező kommentje:
értem köszi a választ írjatok még :)
2009. jún. 10. 01:27
4/27 anonim válasza:
Sajnos nem találkoztam még normális roma pasival, de amúgy alapból sem tetszenek.
24 vagyok
5/27 A kérdező kommentje:
Köszi a választ írjatok minél többen :)
2009. jún. 10. 01:51
6/27 anonim válasza:
Ne provokálj, inkább csípj fel egy roma menyecskét, aztán nem lesz kedved viccelődni. :D
7/27 anonim válasza:
Lehet,hogy vannak rendes roma pasik,de én még eggyel se találkoztam.Ismerek többet is közülük,még egy barátnőm is volt,de sajnos azt kell mondjam,hogy nagyot csalódtam.Kisegítettem őket pénzzel,de ez sem volt elég,még kiszolgálták magukat a táskámból!Hozzáteszem,hogy azt se adták meg,amivel tartoztak,immár 2.5 éve!Biztos,hogy az ehhez hasonló dolgok is közrejátszanak abban,hogy nem bíznak bennük,és mindenkit egy kalap alá vesznek.Sajnos már én is így vagyok velük.
8/27 anonim válasza:
Sajnos mindegyiknek van családja, és ha még a pasi normális is lenne, úgyis rá tudják beszélni egy-két vargabetűre az életben. De amúgy nem is jönnek be nekem sem.
Biztos ismered a viccet:
-Tisztelettel értesítjük, hogy Ön nyert egy roma csecsemőt. Ha két napon belül nem veszi át, postázzuk az egész családot :-))))
9/27 anonim válasza:
nekem volt roma barátom.minden ok.volt.2évig voltunk együtt.a családja is normális volt.
10/27 anonim válasza:
jah lemaradt:20/L vagyok.előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!