Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális érzés, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális érzés, vagy teljesen idegen nektek?

Figyelt kérdés

Az a bajom, hogy "rá vagyok szokva" a pasikra. Na ezt ne tessék félreérteni, semmi rosszra nem kell gondolni, egyszerűen csak szeretek tetszeni nekik, és attól vagyok boldog, ha kapom a pozitív visszajelzéseket (külső, belső egyaránt). Most is van egy srác, akivel nemrég ismerkedtem meg, és amikor beszélünk, vagy csak levelezünk, mindig annyira boldog vagyok, utána le se lehet törölni az arcomról a vigyort, hihetetlenül erősnek érzem magam, mindenre képes vagyok és mindent szépnek, jónak látok. (Mielőtt valaki azt mondaná, ez szerelem, leszögezem: nem az. Soha nem voltam még az, biztosan észrevenném, ha az lennék és őt még amúgy is csak néhány hete ismerem, teljesen logikátlan a feltevés tehát.)

Viszont amikor nem beszélünk, nincs kontakt egyáltalán, akkor nagyon üresnek érzem magam, nem vagyok képes semmire, úgy eluralkodik rajtam a kedvtelenség, hogy az már fáj. Bizonytalan leszek, eszembe jut, hogy valószínűleg nem is gondol rám, és akarom, hogy keressen, kapjak valami visszajelzést. Aztán amikor újra találkozom vele, beszélünk, megint megkapom az "adagomat", ez kitart 1, legfeljebb két napig és olyankor nincs nálam boldogabb, aktívabb. Most viszont nem beszéltem vele vagy 3 napja, szóval nincs kedvem semmihez, nem érzek magamban erőt arra sem, hogy kimozduljak, pedig sokkal könnyebb ez olyankor, amikor még tart a hatás. Hát normális ez? És nem ez az első eset, mindig így járok. Mi a fenét tehetnék, és mitől lehet ez? Meg egyáltalán mi ez?

2012. márc. 9. 16:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%

"Mielőtt valaki azt mondaná, ez szerelem, leszögezem: nem az"

Eszembe sem jutott volna... Nem tudom meghatározni, milyen ez, amit csinálsz, de nekem nem szimpatikus. Igen, néha mindenkinek szüksége van pozitív visszajelzésre, de amit te csinálsz, főként úgy, hogy mint írod? tisztában van az adottságaiddal, magamutogatás. Olyan vagy, aki a középpontban akar lenni, azt akarja, hogy róla szóljon a világ. Bennem ez nemtetszést kelt.

2012. márc. 9. 16:41
 12/21 anonim ***** válasza:
Önbizalom hiányos kapcsolatfüggő.
2012. márc. 9. 16:51
 13/21 A kérdező kommentje:

zokniszörny - ennek utánanézek, köszi az infót.

16:38 - igen, sokkal jobb ezekre gondolni, mint a negatív dolgokra, egyetértek. igen, jól esik, és nem is mások kárára teszem, ez tény, csak zavar, hogy másoktól függ a boldogságom, mikor ennek nem így kéne lennie. szerencsére hiszek abban, hogy agyban dől el minden, mert olyankor, amikor annyira üresnek érzem magam, kényszerítem magam, hogy mosolyogjak, meghallgatok valami nagyon vidám zenét és dacolok, hogy márpedig nem lesz rossz kedvem. ez a legtöbbször segít, de néha nem változtat semmin.

16:41 - neked is igazad lehet valamennyire. azt semmiképpen nem akarom, hogy rólam szóljon a világ, nagyon szeretek másokkal törődni, nagyon sokan mondták már, hogy jó a helyzetfelismerő képességem és értelmes tanácsokat tudok adni, tehát nagyon szeretek másokkal foglalkozni, olyankor más érdeke van előtte, más a központi figura. középpontban szeretek lenni (nyilván nem állandóan), de szerintem ebben nincs olyan sok kivetnivaló. de az utóbbi időben kicsit "mellőzve" vagyok a változások miatt, amik történtek, meg az új emberek miatt. csak szeretnék én is fontos lenni legalább néhány embernek. a magamutogatás... na ez egy telitalálat, de mielőtt félreértenéd: nem úgy csinálom, hogy az visszatetsző legyen és ez a szó kissé túlzó is, egyszerűen csak szeretem, ha mások is látják, mire vagyok képes, bebizonyítani, hogy igenis meg tudom ezt, meg azt csinálni, elértem valamit az életben, csak én ezt úgy hívom, hogy bizonyítási kényszer. ez bezony nagy hibám, szeretném kiküszöbölni, ha tudnám, hogyan kell.

2012. márc. 9. 17:04
 14/21 DonKartács ***** válasza:

Most minden eddigit tegyünk félre és nézzünk másik szemszögből a helyzetet jó :D

Na szóval azt mondtad nem vagy szerelmes. Nem tudom voltál e már de szerinted mi a szerelem (kérdem most)Mert ha várod hogy a srác írjon beszéljen veled akkor szerintem kedveled és hiányzik neked Viszont ha ez így van miért nem írsz rá másnap te ???? Szerintem semmi ilyen önbizalomhiány nincs itt csak épp tudat alatt érzed hogy vele érzed magad jól csak nem vallod be:

2012. márc. 9. 18:36
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem, szerelmes még nem voltam. A szerelem... hát mit mondjak erre? Az érzést nem tudom elmondani, pont ezért, mert még nem éreztem, de gondolom az a lényege, hogy önmagamnál fontosabb az a személy és igyekszem mindent megtenni érte, meg aki mellett nem kell megjátszanom magam. És biztosan jó érzés, mert mindenki ezt mondja. Ötös? :)

Persze, hogy kedvelem és hiányzik, ez nyilvánvaló. Nem tudom, várom, hogy keressen, mert attól tartok, ha én megyek oda hozzá, én hívom el valahova, vagy egyszerűen csak én írok rá, akkor azt hiszi, hogy... nem is tudom, hogy mit hisz, de hogy akkor nem leszek jó színben feltüntetve. Azt hiszi majd, rá akarok akaszkodni. Vagy azt hiszi, érzek valamit iránta. Dee bevallom, h jól érzem magam vele, csak épp neki nem mondom ezt el. Szóval többek között ezért sem írok rá, hogy érezze, hogy én laza vagyok, nem "létszükség", hogy vele beszéljek, meg ilyenek... nem tudom, tiszta-e... azt se tudom már, mit beszélek.

2012. márc. 9. 19:38
 16/21 anonim ***** válasza:
Pedig az vagy, ez a nem játszom meg magam, ja, ha már kapcsolatban vagytok, de az elején dehogynem.
2012. márc. 9. 19:43
 17/21 A kérdező kommentje:

na ezt utolsó légyszi írd le kicsit érthetőbben, meg bővebben, mert abszolút semmit nem értek belőle.

mi vagyok? mi van az elején? kivel vagyok kapcsolatban? mi az, h nem játszom meg magam? ... csupán ennyit nem értek. normálisan is kifejezhetnéd magad, nem mondom.

2012. márc. 9. 19:52
 18/21 DonKartács ***** válasza:

Szerintem leírtad mi a szerelem nagy vonalakban! Viszont ahogy látom a folytatást nem vagy tisztában a dolgokkal. Most ha a húgom lennél tuti adnék egy józanító pofont (hozzá teszem sosem még csak meg sem fordult a fejemben hogy hölgyet bántsak)de állj be a tükörbe és gondolkodj egy kicsit !!!! Ugye azt írtad mindent meg tennél érte viszont amit a legfontosabb lenne azt nem csinálod:

"Nem tudom, várom, hogy keressen, mert attól tartok, ha én megyek oda hozzá, én hívom el valahova, vagy egyszerűen csak én írok rá, akkor azt hiszi, hogy... nem is tudom, hogy mit hisz, de hogy akkor nem leszek jó színben feltüntetve. Azt hiszi majd, rá akarok akaszkodni. Vagy azt hiszi, érzek valamit iránta."

Most már komolyan érdekel akkor ezek után hogy akarod hogy kapcsolatod legyen mert vázolom a dolgot. Van egy fiú teper utánad ezerrel keres hív, rád ír. Jól érzitek magatokat. Te eközben örülsz hogy jól érzed magad de te nem keresed nem mutatod hogy TETSZIK a srác. Mi lesz egy idő után a srác fallabdázik egymagában és mit vesz le azt hogy hülyíted stb....

Még ember nem halt bele abba hogy rá ír egy számára kedves emberre. Ülje és gondolkozz el ezeken a barátaidat sem keresed sosem ??

2012. márc. 9. 21:03
 19/21 A kérdező kommentje:

héhééé, bármit megtennék, HA szerelmes lennék. de nem vagyok az.

egyébként rámférne egy pofon, az biztos, csak sajna nincs ilyen jótündér, aki javító célzattal tenné ezt... meg esetleg egy jó kis erkölcsi tanulságot is odalökne a végére...

na de pontosítsunk: nem ezerrel teper ő sem utánam, az azért túlzás. de érdeklődik, aranyos, viccelődik velem. de hülyíteni semmiképpen nem akarom, dehogy, nagyon nagyon rendes srác!! jóó, csak tudod elrontani nem akarom a dolgokat, mert abban nagyon jó vagyok. hát éppen ez az. egy időben folyton én kerestem a barátaimat, ők alig mozdultak maguktól, és ezt a technikát fejlesztettem ki. nem kellek, ha igyekszem? oké, akkor nem igyekszem, kipróbáljuk, mire jutunk...

ja és még egy dolog: amit az életben SOHA nem csináltam, az az, hogy nem álltam be a sorba. mert erről a fiúról azt azért tudni kell, hogy jó pár lány kezdeményez nála... sokan "tepernek" érte. én kicsit különlegesebbnek számítok, mert máshogy közeledtem felé a kezdetekkor is, és azt vettem le belőle, hogy pont az tetszett neki, hogy én nem róla áradoztam. és ez után kezdett érdeklődni utánam. ha most én is elkezdem őt keresni... nem az fog neki lejönni, hogy "na, ez is ugyanolyan, mint a többi"? nem akarok beállni a sorba, nem akarok egy lenni a lányok közül, akik vonzódnak hozzá... érted? lehet ez gyenge érv... de ilyen esetben már mégis mit tehetnék?!

2012. márc. 9. 21:53
 20/21 DonKartács ***** válasza:

Nem vagyok egy nagy guru ebben a témában.Tehát nem szent írás amit leírok!!

Igaz hogy az kell amit nem kaphatunk meg így sokan játsszák a nagy elérhetetlent. Ugye húzzák a másikat de ez szerintem olyan mint a gumi ha sokat húzod elszakad. Most nézzük a te szituációdat van a srác és félvállról veszed ő egyre jobban érdeklődik meg kedvel és megy tovább a dolog elhív randira de te idő közben nem adsz választ érdeklődést. Már ő szerintem elkönyvel hogy különbözöl más lányoktól és ha már megkedvelt és te nem veszed a lapot na akkor szakad a gumi el. És szerintem ha egyszer kétszer nem mindég ráírsz még nem fog besorolni a többi mellé ha akar más miatt is besorolhat !!!!!

2012. márc. 9. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!