Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Miért zavar össze? Mindig mást mond!
Figyelt kérdés
Reménytelenül belezúgtam a padtársamba. Nem az ő körébe tartozom, ezért úgy gondoltam, hogy nem is próbálkozok. De annyira összezavar. Olykor olyan, mintha jeleket küldene, máskor taszít. Egyszer azt mondja, hogy bír engem, mert én nem vagyok egy nagy k*rva, máskor csak a k*rvákkal lóg, és levegőnek néz, ez nagyon rosszul esik, a múltkor egy kiránduláson sírtam is miatta, de nem vette észre. Mikor tegnapelőtt indultunk a kirándulásra megkért, hogy üljek hozzá közel, mert nem akar a többi lánnyal ülni. Hát... elég közel voltam hozzá, mégsem foglalkozott velem. Egész órán röhögtet, szemezik velem, megbeszélünk egymással mindent. Egymás napjait, és hogy majd segítünk a tanulásban egymásnak. A dolgozataiban mindig segítek, miután én már befejeztem, de egy árva köszönömöt sem tud kinyögni. Miért csinálja ezt?2009. jún. 9. 21:53
1/5 A kérdező kommentje:
Rossz a kedvem miatta, mindenkinek durván válaszolok, már annyira idegesít, hogy mindig mást mond. Van amikor úgy érzem, hogy mindjárt a nyakába ugrom, máskor úgy viselkedik velem, hogy a pokolba kívánnám.
2009. jún. 9. 21:55
2/5 anonim válasza:
a srác téged barátnak tart. azért nem kezdeményez, mert jobban tisztel, mint a többi csajt, akikkel máskor együtt lóg, mivel őket nem tiszteli egyáltalán, csak meg akarja dugni.
3/5 anonim válasza:
Én egyet tudok mondani:még nagyon gyerek és maga sem tudja,mit akar.Divatból a "menőkkel" lenni vagy egy kedves lány társaságában lenni.Bár könnyű mondani-a helyedben most már én taszítanám őt,hátha észreveszi magát s azt,amit veled művel-mert nem ezt érdemled.
4/5 anonim válasza:
sztem finoman apránként éreztesd vele h neked több mint egy barát.. de mondom ne támadd le.
egyértelmű hogy a fiúnak te csak egy jóbarát vagy.
5/5 A kérdező kommentje:
Az a fura az egészben, hogy most, a második félévben ültették mellém, hogy ne bukjon meg. Akkor hozzám sem szólt, de ma már nem is figyelünk az órára csak beszélgetünk, meg szórakozunk, Minden alkalmat megragad rá, hogy figyeljek rá, hogy vele legyek. Egyik nap nagyon elszaladt velem a ló, tisztára hülyeségeket beszéltem, és nem foglalkoztam azzal, hogy mit mondok. Akkor megkérdeztem tőle, hogy mi lesz vele jövőre nélkülem. Hogyan fog tanulni, ha én nem leszek neki ott. Ő azt felelte, szeretne mellém ülni, és ezért mindent megtesz majd. De azt nem szeretném, hogy a jövőre az már nélküle menjen el. Mert ha nincs velem, nem ül mellettem, és a menőkkel van, akkor kiesek nála.
2009. jún. 9. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!