Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért "pózolnak"?
Ilyet elég gyakran szoktam látni utcán, iskolában, akárhol lehet végül is.
Szóval az a történet, hogy én nem félek jól megnézni és a szemükbe nézni a lányoknak. Nem bámulom őket, de nem pislogok zavartan mindenfele.
Na és ilyenkor szokott előfordulni meglepő gyakorisággal, hogy a lány miután ezt észreveszi, akkor nem tartja fenn a szemkontaktust, vagy nem mosolyog, vagy valami, hanem átvált ilyen kifutói stílusba.
Tehát nem kezdi el dobálni magát, megy tovább, viszont így kicsit sandít oldalra, látszik, hogy a perifériás látásával próbálja felmérni, hogy figyelem-e vagy nem. Tehát nem direkt rám néz, de valahova a környékemre, mert úgy még látja valamennyire.
Kérdem én ennek mi értelme, mert rengetegszer észrevettem, és nem tudom, hogyha adni akarja a "leszarlak"-ot, akkor miért próbálja valahogy figyelemmel tartani, hogy nézem-e még, ha meg én is bejövök neki és azért nézne, csak félénk, akkor miért nem lehet, ahogyan nekem is megy, a szemembe nézni, és akár egy-egy alkalommal egy mosolyt elereszteni?
A saját kérdéseddel mindent megválaszoltál.
,,..és nem tudom, hogyha adni akarja a "leszarlak"-ot, akkor miért próbálja valahogy figyelemmel tartani, hogy nézem-e még..." Azért, mert csak adni akarja a lesz*rlakot, amúgy nagyon is figyel rád.
,,...ha meg én is bejövök neki és azért nézne, csak félénk, akkor miért nem lehet, ahogyan nekem is megy, a szemembe nézni, és akár egy-egy alkalommal egy mosolyt elereszteni?" Mert félénk. Vaaaagy, mert ilyen kislányos a módszere. Én is ismerek ilyen lányt, halál feltűnően pózol, és közben a szeme sarkából rá-rápillant a fiúra, közben alig van jelen a beszélgetésben, amit épp folytat. Az ilyen lány azt akarja, hogy Te kezdeményezz, ennyi az egész. Nem?
Lehet olyan gyanúsan nézed... Vagy azt hisiz, hogy lehet mondani akarsz majd valamit és figyel. Gyanús vagy...
Ha félénk, akkor nem fogod a szemedbe nézni.
Bár jó lenne, ha küldenél erről videót. Mert lehet előre néz, csak te ott vagy és azt gondolja, hogy nem fogja csak miattad másfelé hajtani a fejét.
",,..és nem tudom, hogyha adni akarja a "leszarlak"-ot, akkor miért próbálja valahogy figyelemmel tartani, hogy nézem-e még..." Azért, mert csak adni akarja a lesz*rlakot, amúgy nagyon is figyel rád. "
Ez a dolog nekem is megfordult már a fejemben, meg is ér majd valamikor egy újabb kérdést. Nem tudom miért menő ez most, nem lehet őszinte lenni, mert akkor azt gondolják kiadod magad, inkább ilyen hülye viselkedéseket, ellentéteket, hogy "leszarlak, hogy észrevegyél" kell alkalmazni, csak nem tudom mire jó ez. De ez már egy másik kérdés témája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!