Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS! A véleményeteket szeretném kikérni. Szerintetek? (bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki belezúgtam.És hát először is egy osztályba járunk gimibe,meg általánosba is egy osztályba jártunk(az is elég fura véletlen szerintem,hogy a többi volt osztálytársainak is ide járnak csak b-be) ,ő is és én is németes,minden könyvosztáson is egybe futunk,ja és voltunk nyáron ausztriába kirándulni családdal és ott is összefutottam vele.
NOS SZERINTETEK EZ PUSZTA VÉLETLEN?VAGY VALAMI MÁS?
Ha van hasonló élményetek akkor irjátok le.
Hülye,ostoba kommentektől kíméljetek!!
17l
2012. márc. 7. 21:39
11/13 anonim válasza:
Véletlen nem létezik, mindennek megmagyarázható oka van.
12/13 A kérdező kommentje:
;)))) Remélem is.
2012. márc. 7. 22:31
13/13 anonim válasza:
Véletlenek valóban nem léteznek, de nem jelenti azt, hogy a kérdezőnek köze van a történtek alakulásához. Ez talánn jobb megfogalmazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!