Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak vele? 13/l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vele? 13/l

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályunkban.

Ezerrel nyomul rám.. de nekem ez nagyon nem tetszik.

Ma ilyet szól hogy: "Csak érted dobog a szívem."

Kicsit néztem.. :O

Múltkor beszélgettem egy fiú osztály társammal és őt meg meg fenyegette, hogy megveri. :O

Meg olyanokat kérdezget, hogy nekem milyen fiúk jönnek be stb. Persze pont az ellentéte mint ő.. és ezt meg is mondtam :P

Meg olyanokat szólogat hogy.. csak nézek..

Sokszor elmondtam neki személyesen és neten is hogy köztünk nem lehet SEMMI! és egyszerűen nem képes megérteni..annyira elegem van már. :S

Gondoltam rá, hogy beszélek valamelyik fiú barátommal, hogy legyen velem kapcsolatban Fb-on de ez olyan szánalmas így át gondolva. :/

Valami ötlet?

2012. márc. 7. 20:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
olvasd be egy intédzser tipusu tömbbe a nyolcadik elem helyére
2012. márc. 7. 22:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Lépcsőről hallottál már?
2012. márc. 7. 22:02
 13/18 A kérdező kommentje:

Basszus nem nyírom ki magam és nem is töröm el semmim, sőt zúzódást sem szeretnék.

Értelmesen légyszív.

2012. márc. 7. 22:08
 14/18 anonim válasza:

Jaja az álkapcsolat , vgy ha bevállalós vagy (én ezt csináltam) : mond neki ,hogy csókoljon meg és amikor majdnem, akkor pofozd le a többiek elött,,, è kezd el üvöltozni h te hulye perver állatt stb. Bunko dolog , de szerintem jobb mint az àlpasi mert az kicsit …cink.Remèlem segitettem valamit vagy otlete adtam :)

14làny

2012. márc. 9. 16:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló volt. Egy fiú oda volt értem de én ki nem állhattam. Féltékennyé tettem és leszállt rólam. Ha ez ne válna be nálad, akkor csak szard le. Hozzá se szólj. Hajrá :D
2012. márc. 9. 17:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Volt ilyen velem is. Én csak féltékennyé tettem és le is szállt rólam. Ha ez nem működne nálad, akkor javaslom, hogy tojd le. Ne szólj hozzá se semmit ne csinálj vele.
2012. márc. 9. 17:06
 17/18 A kérdező kommentje:

Tegnap nagyon le oltottam.. de semmi fú nagyon elegem van. ://

Dee jövő hét pénteken verseny.. *.* És sok jó kedves helyes fiú ismerős.. :PP

2012. márc. 9. 17:30
 18/18 A kérdező kommentje:

Szia.

Szóval most elírnám, hogy mit próbáltam elmondani a suliban..(röviden!)

Tehát.. nekem nem jössz be..nem azért mert hülye vagy nem azért mert többre tartom magam mint te vagy szimplán csak azért mert nekem nem jönnek be az olyan típusú fiúk mint te.. ha ez téged bánt akkor bocs de ez vagyok én.. másrészről nem is tudod milyen vagyok úgy igazából.. :S meg el se tudnám képzelni azt hogy mi együtt..

Szóval én tiszteletben tartom az érzéseidet kérlek tedd te is ezt az enyémekkel.

Ez részemről nem lehet több mint barátság.

Ezt írtam neki.. kíváncsi leszek a válaszára.. :D

2012. márc. 9. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!