Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékkal tudnám kifejezni az örök barátságot?
Van egy lány akivel jártam de sajnos vége lett mert ő bele szeretett egy másik fiúba :(
Soha nem veszekedtünk,mindig nagyon jóba voltunk és sikerült nekem is új párt találnom és szeretném a volt barátnőmnek aki most a legeslegjobb barátnőm és én is neki a legjobb barátja kifejezni azt,hogy mennyire igaz,jó barátnő.
Ötletek?
válaszotokat előre is köszönöm
Jogos srácok ! :) De hát fiatalság bolondság,de ha már írtatok akkor válaszolhattatok volna a kérdésemre is,pl olyan kéne amiből neki is és nekem is van :)
Hát ugyan nem élünk most se rosszul de én soha nem a pénzemmel mutogattam magam és mindig is elítéltem a pénzéhes büdös k'rvákat :)
Hát nekem nincs sok ötletem,de talán egy jó könyvet vehetnél!Két példányban.Az egyiket neki a másikat magadnak:)
Lehet, hogy ez régimódi ajándék,de hidd el egy könyvet bármikor jó kézbevenni és lapozgatni olvasgatni!Főleg,ha jó könyv:)
Készíts egy hasonló videót és küldd el neki :
*´¨)
¸.´¸.*´¨) ¸.*¨)
(¸.´ (¸.'*Hello!*´¨)
¸.´¸.*´¨) ¸.*¨)
(¸.´ (¸.'*
Ez a videó nagyon szívbemarkoló a zene miatt basszus,tudjátok soha nem sírtam soha senki miatt de ez a volt barátnő kihozta belőlem és azóta nagyon könnyen elérzékenyülök :'(
Talán azért mert volt az életemben egy tragédia amit soha nem tártam fel :(
És múltkor a Cobra 11-et néztem,a vége romantikus volt és sírtam és a lányra gondoltam,áhh nem tudom mit érzek ki iránt,ez pokol :(
A pokol az emberi lény tehetetlensége.
Te nem vagy tehetetlen, de szerintem ,nem rajtad múlik, hogy nem vagytok együtt a lánnyal, szerintem egy szavába kerülne és ugranál.
Viszont ,ha így van , akkor ő meg sem érdemel téged.
Talán azért mert volt az életemben egy tragédia amit soha nem tártam fel .
Hát , ha gondolod ide leírhatod nevek, helyszín nélkül , ha itt kiadod magadból megkönnyebbülsz. Én Meghallgatlak (olvaslak).
Ne bántsátok , össze van törve lelkileg.
Nem ismeritek a nőket? Ez a kedvenc hobbijuk.
Olvastátok a szép remények című könyvet :
Charles Dickens: Szép remények
Ajánlom figyelmetekbe , filmben is fent van Ncore-on
Hát inkább nem mesélném,nagyjából annyi,hogy közeli legjobb barátnőm sajnos eltávozott :'(
De nem szeretném hánytorgatni mert csak nekem lesz rossz.Ennek már 6 éve úgyhogy valamennyit apadt a fájdalom a lelkemben.
Ő valóban csak barátnő volt semmi kapcsolat.
És a volt barátnőmbe őt látom,ez a lényeg.És ezért bármit megtennék érte,de ő ezt nem tudja és nem is szeretném elmondani neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!