Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékkal tudnám kifejezni az örök barátságot?
Van egy lány akivel jártam de sajnos vége lett mert ő bele szeretett egy másik fiúba :(
Soha nem veszekedtünk,mindig nagyon jóba voltunk és sikerült nekem is új párt találnom és szeretném a volt barátnőmnek aki most a legeslegjobb barátnőm és én is neki a legjobb barátja kifejezni azt,hogy mennyire igaz,jó barátnő.
Ötletek?
válaszotokat előre is köszönöm
EZMIEZ?? Ilyen van?? Ilyen nincs.
Ti egymásnak mártírkodtok!
Túl sok Brazil szappanoperát néztek.
Amúgy vegyél neki WC - ülőkét , mindíg rád fog gondolni kulázás közben, sex után ,amikor belecsorgatja az új kanja ondóját a fajanszba, tényleg mindíg eszébe fogsz jutni. :)
Hát igazából elég furcsán érzek :)
Ő egy nagyon jó lelkű és nagyon szép lány,már-már elég elképzelhetetlen is volt ,hogy én mezei halandó összejöjjek egy ilyen lánnyal :)
Viszont most van egy nagyon szép kínai barátnőm,aki nagyon aranyos,nagyon egzotikus és szép és nagyon szeretem viszont a lelki dolgokat a volt barátnőmmel sokkal jobban át tudom élni és beszélni.
Úgy érzem,hogy szerelmes vagyok ebbe az új lányba de a régivel már fél éve szakítottunk de tudjátok nem tudom elfelejteni,nem vagyok belé szerelmes és ugyan tetszik de leginkább a belső értékei fognak meg pedig 10/9-es a lány :)
Szóval ő egy nagyon jó lelki társ akivel bármit meg tudok beszélni és az idők folyamán annyira megszerettem,hogy olyan erős kötődés alakult ki amit képtelenség eltörölni :(
Nem szerelem,nem szexkapcsolat,szimpla kötődés,nélküle nem tudnék élni,azt leszámítva,hogy van egy lány aki szeretek :)
Értitek nagyjából ?
A volt csaj az első szerelmem és nem tudom elfeledni ahogy ő sem engem,nagyon egymásra találtunk de mint kapcsolat nem működött soha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!