Az egyik erdélyi barátom holnap jön Budapestre. Nagyon ritkán jár erre, ezért szeretném valami kis ajándékkal meglepni, ami egy örök emlék lenne neki. Ti mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Én a Budapestes kulcstartón gondolkozom, de mi lesz, ha nincs olyan jó? Mit ajánlotok B tervnek? :) Előre is köszönöm a válaszokat!!2008. okt. 17. 19:28
1/3 anonim válasza:
En erdelyi vagyok es amikor fenn jartam a Varnal,vettem a csaladomnak minden fele szuvenirt,pl.apro poharakat, Budapest kulombozo nevezetessegei vannak rajuk festve(lanchid,parlament,Matyas templom stb.)arban is elfogadhato.
2/3 anonim válasza:
Vannak 3D üvegkockák,amibe Bdapest nevezetességei vannak gravírozva,igaz,nem olcsó,6-7 ezer ft.Vagy bögre,amin Budapest látkép van.Az csak 1-2 ezer ft
3/3 anonim válasza:
Szerintem mindegy hogy mit veszel,szandek a fontos.Hidd barmit veszel is orulni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!