Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az egyik erdélyi barátom...

Az egyik erdélyi barátom holnap jön Budapestre. Nagyon ritkán jár erre, ezért szeretném valami kis ajándékkal meglepni, ami egy örök emlék lenne neki. Ti mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Én a Budapestes kulcstartón gondolkozom, de mi lesz, ha nincs olyan jó? Mit ajánlotok B tervnek? :) Előre is köszönöm a válaszokat!!
2008. okt. 17. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
En erdelyi vagyok es amikor fenn jartam a Varnal,vettem a csaladomnak minden fele szuvenirt,pl.apro poharakat, Budapest kulombozo nevezetessegei vannak rajuk festve(lanchid,parlament,Matyas templom stb.)arban is elfogadhato.
2008. okt. 17. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Vannak 3D üvegkockák,amibe Bdapest nevezetességei vannak gravírozva,igaz,nem olcsó,6-7 ezer ft.Vagy bögre,amin Budapest látkép van.Az csak 1-2 ezer ft
2008. okt. 17. 23:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy hogy mit veszel,szandek a fontos.Hidd barmit veszel is orulni fog. :)
2009. szept. 30. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!