Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak barátnőt?
Nem mondanám magam válogatósnak, inkább csak kevés lányban fog meg valami és kevés lány ismerősöm van.
Eddig nem sok lánynál próbálkoztam de nem volt egyszer se sikerem.
Van egy lány aki nagyon megtetszett, sőt, teljesen odavagyok érte de sajnos őt se érdeklem :S.
Érdekes hogy akiknél próbálkoztam, egyik se ismer túl jól.
Nem tartom magam csúnyának, mondták már hogy helyes vagyok, de úgy látszik hogy akkor mégse a külső számít. De akkor mi?
Ha alig ismernek akkor nem tudják se a jó, se a rossz tulajdonságaimat, így csak a kinézetre tudnak hagyatkozni.
Én meg épp úgy járok, hogy szinte állandóan beleszeretek valamelyik lányba, erre mindig viszonzatlanul maradnak az érzéseim. :(
Bár lenne valaki, aki egyszer végre ugyanúgy vágyna az ölelésemre, csókomra, ahogy én az övére!
Amúgy én is hasonló vagoyk hozzád, nekem is mondták már, hogy helyes vagyok és volt, aki a szemeimbe szererett bele!
De még így sem jött össze sosem egy kapcsolat sem, pedig már huszonéves vagyok és nagyon szeretnék egy normális kapcsolatot.
Szóval én megértelek teljesen kérdező.
bács-kiskun megye
ez miért lényeges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!