Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párommal már 4éve szexelünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal már 4éve szexelünk gumi használata nélkül! Mi a megszakításos módszert szoktuk használni! Szerintetek ez mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 15:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Miért ne? 18-tól nagykorú vagy, nincs akadálya.
2012. márc. 5. 15:54
 12/18 A kérdező kommentje:
Akkor viszont el fogok menni...mert ezen én is gondolkoztam már, hogy nagyon "szerencsés" vagyok ami ezt a módszert illeti
2012. márc. 5. 15:56
 13/18 anonim ***** válasza:
93%

em, nem kérhetsz. Max ha szépen elmész egy magándokihoz és kiperkálod rá a pénzt.

Ez nem úgy megy, hogy "óó doktorbácsi, ugyan vizsgáljon már ki, mert b.szok normálisan védekezni és még nem estem teherbe, és kíváncsi vagyok meddő vagyok-e..."

Egyrészt baromira nem egyszerű kivizsgálni a meddőség okát, másrészt baromi hosszadalmas, harmadrészt meg k.va drága.

Csak akkor csinálnak ilyen kivizsgálást, ha vki egy évig aktívan próbálkozik a gyerekcsinálással, és nem jön össze. Akkor is a férfival kezdik. Aztán jön a nő. Először hormonmérés, megnézik van-e peteérés. Ha van, akkor petevezető átjárhatóság stb.

Az oka, hogy eddig nem estél teherbe:

- mázlitok volt

- vmelyikőtök meddő

De ha nem akarsz gyereket, mi a büdös francért nem lehet tisztességesen védekezni?

Az eszem megáll. És amikor meg összejön a baba, akkor jön a szöveg, hogy "jááájj becsúszott".

2012. márc. 5. 15:58
 14/18 A kérdező kommentje:

Tudod teljesen igazad van! Viszont még nem mertem el kezdeni szedni a fogamzás gátlót, másrészt a párom (meg én sem) nem szereti a gumit!

Szóval akkor nem fogom megtudni h meddő vagyok-e.....értem!

2012. márc. 5. 16:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz:

1., Magán orvos: azt vizsgál meg a pénzedért, amit kérsz!

2., Nem magán: elmondod, a sztorit és hozzáfűzöl annyit, hogy családalapításon gondolkodtok és gyanús, hogy nem jött össze eddig és előtte szeretnéd ha kivizsgálna.

2012. márc. 5. 16:05
 16/18 anonim ***** válasza:
64%

"Viszont még nem mertem el kezdeni szedni a fogamzás gátlót, másrészt a párom (meg én sem) nem szereti a gumit! "

1. Egy szüléshez több bátorságod lenne?

2. Egy abortuszra több bátorságod lenne?

3. Inkább egy esetleges terhesség, mint egy picivel kényelmetlenebb szex gumival?

4. Belegondoltál már, hogy mivel is játszol? Itt nem a holnapi vacsi a tét, hanem egy gyereknek az élete.

5. Szerinted csak a gumi meg a tabletta létezik? Mert elárulom: baromira nem. Talán nem ártana tájékozódni.

Tudod soha a büdös életben nem fogom megérteni a hozzád hasonló embereket. Nem is értem hogy lehetnek az emberek ennyire önzőek. Képtelenek másra gondolni, csak és kizárólag a saját kényelmükre.

Ki nem szarja le, hogy megöl egy gyereket? Legyen jó a szex és az a lényeg. Minden más le van szarva.

2012. márc. 5. 16:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Mac8: Fogd már el, hogy nem így megy.

Ilyen indokkal NEM lehet kivizsgálást kérni.

2012. márc. 5. 16:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Bár mondjuk már kb. egy évtized távlatából, de végigjártam már az utat a párommal :-P Lehet azóta változott az egészségügyi ellátás ...
2012. márc. 5. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!