Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék kiszeretni belőle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék kiszeretni belőle?

Figyelt kérdés

Tavaly ősszel iskolaösszevonás miatt átkerültem egy másik suliba, ahol már az első napon megtetszett egy srác. Nem akartam beleszeretni és el is akartam őt felejteni, de a hülye tánctanár pont hozzá rakott, (nállunk a suliban az a hagyomány , hogy a nyolcadikosok farsangkor keringőt táncolnak), és a táncpróbák allatt úgyérzem egyre jobban beleszerettem. Viszont tudom ,hogy ő nagyon utál engem,mert az elején nem akart velem táncolni és a haverjaival folyton rajtam röhögtek. Nem tudom, hogy miért, mert semmi olyan nem tettem vagy mondtam ,ami miatt annyira nevetséges lennék. Minden egyes táncpróbán gúnyos pofákat vágott és a suliban észrevettem, hogy folyton kerül engem. Farsangor normálissan viselkedett, nem vágott pofákat és még köszönt is nekem,de gondolom csak azért mert a szüleim és az ő szülei is ott voltak. Most ,hogy vége van farsangnak már nem kerül de nem is köszön és nem is mond semmit, egyszerűen levegőnek tekint. Szörnyen rosszul estek és esnek nekem ezek a dolgok, de tudom, hogy nem tehetek ez ellen semmit, mert nem tehetek róla ,hogy ő ennyire utál.

Bocsi, hogy ennyit írtam, csak az a kérdésem , hogy hogyan tudnám őt elfelejteni?

2012. márc. 4. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
nem útál szerintem csak lehet kicsit nyomultál vagy észrevette ,hogy tetszik neked te meg lehet nem tetszel neki és nem akar tőled semmit azért viselkedik így (saját tapasztalat) én is jártam már igy több lánnyal is akik nyomultak rám de nem akartam tőlük semmit
2012. márc. 4. 19:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem nyomultam rá, mert még csak egy szót sem szóltam hozzá.
2012. márc. 4. 19:19
 3/3 anonim válasza:
Nem feltétlen muszáj ''kiszeretned'' belőle. A leírtak alapján elég plátói a szereteted a srác iránt, aki veled egy idős ugyan, de tudod, ők később érnek, talán e miatt lehet gyerekes. Saját tapasztalat szerint egy srác figyelmét 2 féleképp tudod felkelteni, vagy levegőnek nézed, és még ha rossz kedved is van úgy csinálsz, mintha semmi gond nem lenne, trécselsz a csajokkal, és minden másra figyelsz csak rá nem, és ha érdekled, akkor ő fog kezdeményezni, ha pedig nem érdekled akkor sajna bukta. A másik módja ha már van közös témátok, akkor nyert ügy, csak rá kell vezetned, h pl vmi új film megy a moziban, és ez így magától jön... Bár ennél a srácnál inkább az első verzió lesz, de az ált isk es szerelmeknek ritkán van jó vége... Bocsi, ha én is sokat írtam. Sok sikert D. 20/L
2012. márc. 9. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!