Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék gyorsan kiszeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék gyorsan kiszeretni belőle, hogy ne veszítsem el?

Figyelt kérdés

Tudom így kicsit hülyén hagzik. Szóval összejöttem egy pasival,én beleszerettem,de számára én csak kaland voltam,azaz nem volt szerelmes belém,de ezt el is mondta. Csakhogy nagyon megszeretett engem,és megegyeztünk,hogy barátok leszünk. Nekem is nagyon fontos lett,és nem akarom elveszíteni.Csak sajna én túl sokat szeretnék,meg féltékeny vagyok,bár ezt neki soha nem mondanám!

Mit kellene tennem,hogy ne függjek tőle ennyire,hogy ne szeressem?

2010. máj. 25. 19:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Megegyeztünk, hogy barátok leszünk... Marhaság. Csak azért mondta, hogy vigasztaljon, és bizony akárhány pasival legyen is dolgod életed során, mindegyik csak vigasztalásképpen mondja majd, hogy legyetek barátok.
2010. máj. 25. 19:10
 2/2 anonim válasza:
Előző kommentelőnek: Akárcsak a nők...
2010. máj. 25. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!