Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem fogok belőle kiszeretni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit 5 évvel ezelőtt ismertem meg.Már akkor nagyon tetszett.Rá egy évvel mikor már jobban megismertem bele szerettem.1,5 évig oda voltam érte.Aztán egy kicsit lenyugodtak a felé táplált érzédeim,de még akkor is nagyon tetszett.Azóta bevallom volt pár fiú aki szintén tetszett de valahogy őt soha nem tudtam kiverni a fejemből és még midíg nagyon nagyon szerettem.Aztán egy pár hete egyszer csak elkezdtem sírni miatta és rájöttem hogy már megint beleszerettem.
Miért van ez? Lehet valamit tenni ez ellen?
16/l
2012. febr. 4. 14:59
2/6 A kérdező kommentje:
már megtettem.de itt nem az a lényeg hogy hogyan jöjjek össze vele stb. hanem hogy elfognak-e múlni az érzéseim iránta.
2012. febr. 4. 15:03
4/6 anonim válasza:
El. Csak találj mást. Valószínűleg azért nem sikerült, mert ugye ebben a korban nincs nagyon komoly kapcsolat. (Ezt úgy értem, hogy nem annyira komoly, mintha már 25 évesek lennétek.) Idővel sikerülhet. A beszélgetés vége mi lett?
5/6 anonim válasza:
Szerintem is beszélj vele!!!Mond meg neki hogy nem tudsz nélküle élni!!!De ha még mindig szereted miért vársz ennyit rá????Állj elé bátran!!!De szerintem az érzéseid nem igen fognak elmúlani.
6/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy ő inkább szexuálisan vonzódik hozzám.:/ úgyhogy abban maradtunk hogy nem lessz semmi :(
2012. febr. 4. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!