Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép Nicki Minaj?
Figyelt kérdés
szerintem nagyon nagyon nagyon csúnya ...2012. márc. 4. 15:19
31/49 anonim válasza:
Ma ezek a mű szarok mennek -.- sminkkel sem szép, smink nálkül meg pláne [link]
semmi nem igazi ezen a nőn! a "szépséget" meg tudja venni, tényleg rohadtul szép egy agyon plasztikázott csitri, akinem tehetsége mínuszban van. annyi technikai cuccot betudnak ma már vetni, hogy valakinek jó hangot csináljanak...szerintem nagyon gááz
32/49 anonim válasza:
Szerintem elbaszott ízlésficamos alacsony ronda dagadt feka aki kisebbségi komplexusát megbotránkoztató külsejével kompenzálja :) csak ez még Lady Gagának pl jól is áll...neki nem :D de azért a Pound the Alarm száma az jó :P
33/49 anonim válasza:
én azt mondom,h nagyon szép kisminkelve, meg megplasztikáztatva...mert ha valaki csunya, akkor tegyen ellene,h ne legyen az nem? és ő így tesz ellene;) van aki természetesen szép van aki megveszi.. azaz a szépséget igen is meg lehet venni:* én sem voltam elégedett magammal, mert az orron az..az.. de amióta túl vagyok egypár műtéten.. én is szép lettem:*
34/49 anonim válasza:
Sokkal szebb volt, mielőtt a sminkkel meg a plasztikával tönkretette magát..
35/49 anonim válasza:
nem csúnya, de ne mis szép, nézzétek meg jennifer hudsont smink nélkül, na az téll ronda... sminkel is ...
minaj inkább túloz sztem...
36/49 anonim válasza:
Nicki Minaj nem ronda. Csak ezzel a viselkedéssel ront el mindent. Az meg hogy plasztikáztatott az ő dolga.. [link] régen így nézett ki. Tipikus néger nő, csak ezzel a sok sminkkel meg parókával szinte már félelmetesen néz ki. Mint egy idegsérült bohóc..
37/49 anonim válasza:
nem mondhatnám, egyszer megdugnám a punciját, de akkor nagyon...
38/49 anonim válasza:
Szerintem szép. Gyönyörű alakja van, és ez az arcáról is elmondható. Szívesen látnám az ágyamban.
39/49 anonim válasza:
31-es válaszoló:
az első képen tényleg nem túl szép, viszont a második képen van olyan gyönyörű, mint sminkkel.
Ha valakinek nem tetszik, ne nézegesse!
40/49 anonim válasza:
de bírom az ilyen válaszokat -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!