Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szép Nicki Minaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép Nicki Minaj?

Figyelt kérdés
szerintem nagyon nagyon nagyon csúnya ...
2012. márc. 4. 15:19
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

Ma ezek a mű szarok mennek -.- sminkkel sem szép, smink nálkül meg pláne [link]

[link]

semmi nem igazi ezen a nőn! a "szépséget" meg tudja venni, tényleg rohadtul szép egy agyon plasztikázott csitri, akinem tehetsége mínuszban van. annyi technikai cuccot betudnak ma már vetni, hogy valakinek jó hangot csináljanak...szerintem nagyon gááz

2012. aug. 28. 00:50
 32/49 anonim ***** válasza:
Szerintem elbaszott ízlésficamos alacsony ronda dagadt feka aki kisebbségi komplexusát megbotránkoztató külsejével kompenzálja :) csak ez még Lady Gagának pl jól is áll...neki nem :D de azért a Pound the Alarm száma az jó :P
2012. dec. 31. 15:02
 33/49 anonim ***** válasza:
én azt mondom,h nagyon szép kisminkelve, meg megplasztikáztatva...mert ha valaki csunya, akkor tegyen ellene,h ne legyen az nem? és ő így tesz ellene;) van aki természetesen szép van aki megveszi.. azaz a szépséget igen is meg lehet venni:* én sem voltam elégedett magammal, mert az orron az..az.. de amióta túl vagyok egypár műtéten.. én is szép lettem:*
2013. jan. 3. 15:55
 34/49 anonim válasza:
Sokkal szebb volt, mielőtt a sminkkel meg a plasztikával tönkretette magát..
2013. jan. 4. 22:58
 35/49 anonim ***** válasza:

nem csúnya, de ne mis szép, nézzétek meg jennifer hudsont smink nélkül, na az téll ronda... sminkel is ...

minaj inkább túloz sztem...

2013. márc. 24. 19:54
 36/49 anonim ***** válasza:
Nicki Minaj nem ronda. Csak ezzel a viselkedéssel ront el mindent. Az meg hogy plasztikáztatott az ő dolga.. [link] régen így nézett ki. Tipikus néger nő, csak ezzel a sok sminkkel meg parókával szinte már félelmetesen néz ki. Mint egy idegsérült bohóc..
2013. aug. 5. 12:38
 37/49 anonim ***** válasza:
nem mondhatnám, egyszer megdugnám a punciját, de akkor nagyon...
2014. aug. 27. 22:42
 38/49 anonim válasza:
Szerintem szép. Gyönyörű alakja van, és ez az arcáról is elmondható. Szívesen látnám az ágyamban.
2015. júl. 15. 18:09
 39/49 anonim válasza:

31-es válaszoló:

az első képen tényleg nem túl szép, viszont a második képen van olyan gyönyörű, mint sminkkel.

Ha valakinek nem tetszik, ne nézegesse!

2015. júl. 15. 18:11
 40/49 anonim ***** válasza:
de bírom az ilyen válaszokat -.-
2015. júl. 22. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!