Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép Nicki Minaj?
Figyelt kérdés
szerintem nagyon nagyon nagyon csúnya ...2012. márc. 4. 15:19
21/49 anonim válasza:
Szivesen Belökném a vonat elé :))
22/49 Bitil válasza:
ja, én is de előbb felcsináltatnám egy kóborkutyával=)
23/49 A kérdező kommentje:
egyszerűen fantasztikusak vagytok:D lávcsi van gyerekek :))))
2012. márc. 5. 16:41
24/49 anonim válasza:
szerinte nagyon szép nő az biztos, akinek nem tetszik az levan maradva korral mert má nem megszokott hogy plaszikai műtét meg minden, nekem is van plasztikáltatav az orrom és fiú vagyok, és imádom az újj orromat:) manapság nem divata, most inkább nem kezdek bele^^ mert tudnák róla sokat beszélni, divat iskolába járok és amit nicki csinál meg lady gaga az isteni egyszerűen csodálatos dolgokat tudnak csinálni, amugy nem szeretem a zenéiket, de amilyen ruháik vannak az egyszerűen csodálatos*-*
25/49 anonim válasza:
Ízlések és pofonok! A KCA-n nagyon szép volt,egyébként is nagyon bírom a csajt! Amúgy arra nem gondoltatok ,hogy a megjelenése ellensúlyoz valamit?
26/49 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon szép és különleges.
Nem lett divat a "zsírsegg"...atólmég hogy neki ilyen van.
Szerintem illik a nőiesen gömbölyded alakjához:)
Egyedi amit csinál,a dalai is és a stílusa is.
Nem érdekli mások véleménye,de szerete kitűnni a tömegböl ezzel is tudatva hogy ő nem álagos.Nem fél extrém sminkeket és puhákat kipróbálni nem fél megmutatni magát
ezzel szerintem semmi baj.Én felnéek rá arra hogy ennyire egyedi..Ő a pédaképem.
27/49 anonim válasza:
Ááááá,, dehogy, nagyon ronda!!!
28/49 anonim válasza:
Szerintem szép csaj és a stílusa is tetszik
29/49 anonim válasza:
eredeti hajjal nem a legszebb... de parókában igazán szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!