Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek a következő találkozáskor? (nem randi)
Jártam egy sráccal egy hónapot körülbelül. De szétmentünk, mert Ő nem tudott vállalni egy távkapcsolatot. Én azóta is rendületlenül szeretem. Találkoztunk azóta is többször (közös hobbiból kifolyólag) és rendszeresen msn-ezünk is. De most tanácstalan vagyok, hogy következő találkozáskor hogyan viselkedjek. Legyek vele rideg és elutasító, közömbös, legyek belevaló (viccelődjek például szex témával, mert szoktunk, habár én még szűz vagyok, és ezt Ő is tudja), vagy csókoljam meg (erre is volt példa, akkor viszonozta, de utána is ugyanúgy viselkedtünk mint előtte, tehát nem jöttünk össze meg semmi ilyesmi). Fiúk szerintetek melyikkel tudnám megőrizni az érdeklődését irántam? Mert még mindig érdeklem, és szeretne összejönni velem, ha minden úgy alakul szeptembertől, tehát egyikünk sem lesz mással, és már én is közelebb leszek hozzá.
Előre is köszönöm a válaszokat!
hmm..én lány vagyok de sztem nyugodtan viccelődj vele, legyél humoros az mindig jó :D
ha nem jártok én a helyedben nem csókolnám meg de nem ismerlek titeket..
jah, legyél belevaló :D
Rideg és elutasító semmiképpen ne legyél, de azért a csókot is túlzásnak tartom. Legyél kacér, és flörtölgess vele, de azért szabj magadban egy határt (amibe szerintem a csók ne férjen bele, mert akkor "megkaphatónak" tűnhetsz). Hidd el, ha tetszel neki, és mindig csak egy kicsit adsz magadból, akkor egyre többet akar majd :)
Legyél jófej, de azért ne menjen át a dolog "haveri" szintű társalgásba- szóval konkrétan a szex témával kapcsolatban azért óvatosan!
Flörtölgess, legyél laza, és természetes! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!