Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok akik rettegnek attól, hogy soha nem fogja őket senki feleségül venni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 17:39
1/10 anonim válasza:
Jelen! Én vok erre az élő példa... -.-
3/10 anonim válasza:
Van olyan 20 feletti lány, aki nem?? /Természetesen a férjezettek kivételek. Amíg el nem válnak./
4/10 anonim válasza:
Nem attól rettegek, hogy senki sem fog feleségül venni, hanem attól, hogy Ő nem fog feleségül venni.
5/10 anonim válasza:
Én már nem rettegek ettől,rájöttem, hogy nem akarok házasodni!
6/10 Cukordinnye válasza:
Hát ilyen hozzáállással nem is! :) Gondolkodjatok kicsit pozitívabban és nyissatok mások felé!
7/10 anonim válasza:
Rettegni azért nem rettegek, csak jó párszor eszembe jut, ha sokáig így alakulnak a dolgok mint mostanság, akkor mi lesz...
De én még bizakodó vagyok!
8/10 anonim válasza:
nem, jobb dolgom is van mint h ilyentől rettegjek..
9/10 anonim válasza:
Hát én nem félek. Úgyis lesz, ha meg nem, hát majd úgy is megoldom. Egyébként meg nekem nem cél, hogy férjhez menjek. Amúgy ez a kérdés hogy került a szüzesség témába?
10/10 anonim válasza:
Én nem félek! Karácsonykor megvolt az eljegyzésünk, idén nyárra terveztük. Szilveszter reggel kiderült, hogy kisbabánk lesz végre, úgyhogy a lagzik csúsztatjuk, míg a kicsi nem lesz nagyobb.
22 éves 12 hetes kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!