Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el, ha csak vele és mellette tudom elképzelni az életemet?
Őt sem tudom elképzelni mással. Valahogy összetartozunk, teljesen egy a gondolkodásunk és szeretjük is egymást. Annak ellenére tervezgetjük a közös jövőt, hogy még össze sem jöttünk. De nekem már ez így nagyon nem jó, hogy hiába reménykedem, még sem történik semmi.
Mit csináljak?
Most akkor a lányokat vagy a fiúkat szereted?
Mert odáig vagy a csajért, de három pasid is lehetett volna az elmúlt időszakban...
Nekem semmi bajom egyik esettel sem, de szerintem te magad se érted, hogy mi a francot akarsz, és ez engem lassan kezd idegesíteni.
Kedves kerdezo! ISmerd meg, talald meg onmagad! Eloszor a te sajat erzeseiddel legy tisztaban, mivel nem tudom, hogy miert jutottal ide, mi okozhatja ezt, de ugy erzem, hogy neked mindegy, hogy kivel elsz egyutt!
Erre szoktak azt mondan, hogy: "Ha lo nincs, jo a szamar is!"
Kicsit elfajultak az erzelmeid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!