Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Hogy kérdezzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hogy kérdezzem meg? Segíts pls.

Figyelt kérdés
Van egy csaj, én nagyon szeretem jártunk már egy éve de vége lett most osztály kiránduláson vele egy takaró alatt alutunk és egymáshoz bujtunk meg sétakor is fogtuk egymás kezét hogy mondjam meg neki személyesen? És annyira nem kedvelem a barátnőit? Mit csináljak?Nagyon szeretem!!14/F
2009. jún. 8. 15:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha őt szeretnéd, akkor a barátnőket is megkapod vele együtt, ez ellen nem tehetsz semmit, ha szereted el kell fogadnod őket is. Esetleg ha egyszer összejöttök megkérheted hogy próbáljatok megoldást találni arra, hogy ne kelljen nagyon jópofiznod velük. Egyszerűen találkozzatok, és mond el neki, hogy azt hiszed feltámadtak a régi érzéseid.
2009. jún. 8. 15:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is egyszerűen találkozz vele és mondd el neki h mit érzel iránta, és a barátnőit el kell fogadd szerintem te sem hanyagolnád a barátaidat miatta, vagy ha majd jártok akkor szolj neki hogy nem nagyon birod,és együtt találtok megoldást.
2009. jún. 8. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!