Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ülsz otthon péntek este?
Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 22:01
32/37 Mi közöd Tőle válasza:
Mert nincs jobb dolgom, és nemrég végeztem melóval, valamint rám fér a pihenés.
33/37 anonim válasza:
Prezentációt készítek. Rendkívül izgalmas. :D
34/37 anonim válasza:
ekkor kocsikáztam hazafele melóból, most kicsit feljöttem. mindjárt megyek szarni...zuhanyozni...aztán jól kiverem.
de dughatnékom is lenne, csak most per pill nincs kivel XD jelentkező? heves megye körül :D
35/37 anonim válasza:
Mert fáradt vagyok.. De ha ennyire érdekel szörnyű hasmenésem van össze fostam a wc kagylót és még mindig jön csak egy két percre birok felnézni a netre ... És akkoris próbálok keresni trükköket amivel a szarnyomot le lehet sikálni a mosógépről szal ez a helyzet .. Töbre vagy kiváncsi?! hát legyen ... Szal nem elég hogy megy a hasam mint állat rohadt büdös is van tudod olyan rothadt végbélszag . Na most próbáltam valami légfrissítővel elnyomni de.. csak rosszabb lett keveredett a tenger illata a kiszzart káposztás tészta szagával és az a legrosszabb hogy terjed a büz már az emeleten is lehet érezni csak attol félek unokatesóm le ne essen a lépcsőn hajnali 4-kor mikor megérzi ezt az orbitális bűzt. Szóval ez a hejzet ezért ülök otthon péntek este mert megy a hasam remélem kielégítő válasz volt számodra .
37/37 anonim válasza:
Mert szüleim nem engedtek el sehova..16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!