Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Mit nem szerettek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mit nem szerettek egy csajban? Itt gondolok a külsőre és a belsőre is egyaránt!

Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek!!!!
2009. jún. 8. 14:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem logikátalan, mivel a férfiak aránya folyamatosan nő. 2005-ben 3.310.000 volt a szám. Utánanéztem Csak nem akartam belemenni a demográfiai adatokba, a halandóságba és a társadalom elöregedésébe. Azt majd egy korfa kérdésnél :D
2009. jún. 8. 14:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Oksi:Dés köszönöm h írtál!!!
2009. jún. 8. 14:53
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem kifejezetten kövér, de mégis azon nyavalyog, hogy fogyni akar. Ha nem elégedett a külsejével. Ha egy kiló sminket felken magára. Nekem a műkörmök se jönnek be. Gusztustalan, ha egy lány dohányzik, még inkább, ha iszik, drogozik. Az is gáz, ha úgy néz ki, mint egy karácsonyfa, ezer nyaklánc, karkötő, fülbevaló, meg mittudomén. Vagy ha 10 féle színű a haja. De a legeslegszörnyűbb az, ha pletykás, meg hisztis.
2009. jún. 8. 15:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt az egyet nem szeretem, ha nem határozott. Nem azt mondom, hogy ő irányítson, de ha mindíg mindenre az a válasz, hogy hááát nem tudooom, akkor már baj van...
2009. jún. 8. 16:07
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotokat!!!
2009. jún. 8. 17:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Néha a kisebb mellű csajok jönnek be, sőt az esetek többségében. Nem tudom miért, olyan kis aranyosak. :)

Belső tulajdonságra meg: ha hisztizik. Sose volt csajom, de elképzelem, ahogy pl. egy téli csapatós éjszakán pont mikor felérünk a hegyre, minden tiszta hó, indulhat a buli, aztán pont akkor nyögi be, hogy mennyire nincs kedve hozzá meg hogy haza akar menni. o.O Ha b.nő és már komolyabb, akkor mondjuk hazavinném (és mennék vissza csapatni XD), de ha csak ismerkedés még a szitu, lehet hogy kitenném és mondanám, hogy akkor menj haza ha szeretnél. Ha elmesélem neki, hogy mi lesz a program, azt mondja oké, majd mikor éppen a közepében vagyunk, azt mondja hogy nincs kedve... na szerintem pontosan ez lenne az, amikor a hajam égnek állna. :)

Azt se szeretem ha egy csaj elérhetetlennek láttatja magát, meg beképzelt, meg egoista.

Cirka ennyi..

2009. jún. 8. 18:40
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2009. jún. 12. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!