Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Mit nem szerettek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mit nem szerettek egy csajban? Itt gondolok a külsőre és a belsőre is egyaránt!

Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek!!!!
2009. jún. 8. 14:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Ha hisztis. Ha valaki folyton hisztizik, attól meg tudnék őrülni.
2009. jún. 8. 14:07
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Ezt így nehéz. Szerintem írj konkrétumokat és akkor leírjuk, hogy az kinek szimpi/nem szimpi.
2009. jún. 8. 14:08
 3/17 anonim ***** válasza:
85%

Mivel pörgős alkat vagyok, ezért nem szeretem a magába forduló depressziós csajokat. Viszont a cicababákat sem, akik naponta 3 órát töltenek a tükör előtt és az egójuk az egekben van.

Legyen normális, lehessen vele dumálni, valamilyen mértékben legyen bevállalós.

A külső: legyen igényes.

2009. jún. 8. 14:08
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeket!!!!És a nagyobb vagy a kisebb mellű csajokat szeretitek???
2009. jún. 8. 14:19
 5/17 anonim ***** válasza:
98%

legyenek gondolatai, az ágyban ne legyen passzív (ne feküdjön ott mint egy fadab és várja hogy a pasi betegye....)

ne játszon a pasival, ne akarjon irányítani.

ennyi :)

2009. jún. 8. 14:21
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
fadarab*
2009. jún. 8. 14:21
 7/17 anonim ***** válasza:
97%
Ezt így nehéz. Egy 2007-es adat szerint Magyarországon kb. 3.324.000 érett férfi élt. Ezt a számot alapul véve idén kb. 3.400.000 lehet. És ugyanennyi válaszlehetőség van a kérdésedre is. Nincs általánosítás és két egyforma vélemény. Ez pusztán konbinatorika. :D Én 24 éves vagyok (mivel a kor előrehaladtával változik az izlés ez az egyik legjelentősebb adat). Nekem a kismellú, humoros, nagyszájú(nem mint fizikai adottság) nők jönnek be. Külsőre? Volt már magas és alacsony barátnőm is. Én 180 magas vagyok. A volt barátnőm csizmában magasabb volt, mint én és ez zavart. A mostani barátnőm egy fejjel alacsonyabb nálam. Hajhossza, színe nekem mindegy. Nem szeretem, ha olyanok a körmei egy nőnek, mint a sasnak. Jobban szeretem a rövid, nem agyondekorált, ápolt körmöket. Személy szerint szilikonmell és botox fóbiában szenvedek. Belsőleg? Nemszeretem a mesterkélt, magukat megjátszó kelemenannaéspárizshiltonutánzatokat. Ezektől a mai cicababáktól kiver a víz. Nem bírom a szexésnyújorkból átvett picsogást. Többre értékelek egy pár pohár bor mellett átbeszélgetett estét, mint egy soppingolást vagy mozit(bár ez filmfüggő). Szóval én ilyen vagyok. A többi 3.399.999. férfi meg nem. De azért hajrá! :)
2009. jún. 8. 14:23
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszi h írtatok!!!!
2009. jún. 8. 14:27
 9/17 anonim ***** válasza:
80%

Hat az kiallhatatlan ha hisztais,vagy ha kihivo de taszit magatol mindenkit.Kulsore nincs nagy elvaras mert ha szimpatikus nagyon csunya kell legyen hogy szamitson.

Mellesleg ez szerintem logikatlan,mert ahogy nonek fel gyerekek,ugy az oregek is halnak meg,bocs a kijavitasert.'' Magyarországon kb. 3.324.000 érett férfi élt. Ezt a számot alapul véve idén kb. 3.400.000 lehet.''

2009. jún. 8. 14:36
 10/17 anonim ***** válasza:
61%
Külsőleg ne legyen se túl kövér se túl sovány,a közepes a legideálisabb lány.Belsőleg meg hát ne legyen bunkó,ne játsza meg magát és ne közösködjön romákkal,mert átveszi az ocsmány stílusukat és közülük lesz egy.
2009. jún. 8. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!