Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha a leendő feleségem csak most születik meg kb?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Olyan 40 évesen tervezek majd megházasodni, és egy 18 éves lányt fogok elvenni, tehát ő még csak most fog megszületni. Problem?2012. márc. 2. 13:31
31/47 A kérdező kommentje:
#29: jogos.
2012. márc. 2. 14:12
32/47 anonim válasza:
# 30: félreértettél, mégcsak meg se próbálok vicces lenni. Frusztrált se vagyok, nem látod? Nem kiabálok. Téves következtetéseket vonsz le újfent, de ezen meg se lepődök. Viszont amennyiben nekem kedvem van (és kedvem van) lejáratni magam, hát engedd meg, hogy megtegyem, köszönöm. Melleseleg elvártam volna, hogy az előzőleg feladott igen magas labdát lecsapd, kicsit csalódott vagyok, hogy észre se vetted.
33/47 A kérdező kommentje:
Nincs szándékomban megalázni téged, de megkérlek, hogy amennyiben képtelen vagy konstruktív és releváns válaszokat adni, legyél szíves elhagyni a kérdést. Köszönöm.
2012. márc. 2. 14:18
34/47 anonim válasza:
Konstruktív válasz? Eldöntendő kérdést tettél fel, a "nem" vagy az "igen" számít neked konstruktívnak?
35/47 A kérdező kommentje:
Igen, esetleg kifejtve, hogy miért az a véleményed. A személyem elleni támadások viszont nem számítanak annak.
2012. márc. 2. 14:22
36/47 anonim válasza:
Látom a cenzúra beindult :-D Kedves kérdező, a kérdésed és az írásaid egy tizenéves éves kamasz gyerek szintjét ütik meg. (Vannak ilyen korú gyerekeim :-P )
#24: Ne húzd már le a 40-es korosztályt! Te is leszel annyi! Bár én még nem vagyok - csak közelítem -, de a női partnereim jóval fölötte vannak, hidd el nekem a 40 az nem öreg sem férfiban, sem nőben!
37/47 A kérdező kommentje:
Ez rád nézve még kellemetlenebb, hogy felnőtt, felelős ember létedre a stílusomat minősíted érdemi válasz helyett...
2012. márc. 2. 15:04
38/47 anonim válasza:
Az is lehet, hogy Gábor Zsazsát veszed el. Ő már nem lesz akkor 20 éves.
39/47 anonim válasza:
Egy cipőben járunk! Mondjuk én 30-35 évesen már elveszem azt a 18-ast. :D
40/47 anonim válasza:
Infantilis kérdésre nem lehet érdemi választ adni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!