Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki meleg (homoszexuális), az úgy születik, vagy "megmelegszik"?
nemhiszem, hogy iigy születtem..
vagy faterom baszott el xD
dede, így születnek a "melegek" Tudományosan ki van mutatva, hogy aki meleg, arról már a magzati korában meg lehet állapítani h "meleg"-e vagy sem.
Szóval ezért igazán nem lehet őket leszólni meg semmi ilyesmi, és nem is "beb.zulnak".
Ez tiszta genetika, vagy mi a szösz.
Ugyanaz a folyamata, mint amikor valaki heteroszexuális. Nincs olyan, hogy bebuzulás: egyik nap még a csajok seggét bámulom az utcán a másik nap meg jókedvemben lesz*pok egy f*szt. Ilyen nincs.
Kezdetben azt hittem engem is lányok érdekelnek, de nyilvánvalóvá vált később számomra, hogy csak azért vágyok a társaságukra mert több közös témánk van, mint a korombéli fiúknak. Akkor már sejtettem. (10-12)
Ma meg már 19 vagyok és biztosan tudom. Nem én akartam és változtatni se lehet rajta. Az egyetlen amit tehetek, hogy megpróbálok így élni.
Veletek nincs olyan ha meglattok egy k.rva jó nőt h de megkezdődött.rnam??? Sosem volt ilyen?
És nem voltatok meg szerelmesek egy szép lanyba sem?
Bocs nekem gyomorforgató belegondolni h nő helyett férfit k.thai seggbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!