Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki meleg (homoszexuális), az úgy születik, vagy "megmelegszik"?
tudom h hetero vagyok, nők vannak háttérnek a gépemen is, csak kivi voltam h volt-e már rá példa h valaki homo lett heteroból :)
Lehet te nem érted, de ezt a nénit én szanaszétd.gnám :D (na jó kicsit gyerekes mondóka volt, de na hát én barátnőnek nem ilyen nőt képzelek el, mindenki mondja h te hát az csak egy átlagos miért hiszed h nagyon szép.) :D
Szimpatikus az a gondolatmenet, amit a kedves Kolléga végigvezetett. :)
Egyébként szerintem a "megmelegedés" ha már te így használtad, a hetero világ számára kb. azt a folyamatot jelenti, amikor a homoszexuális ember rájön, felfedezi és elfogadja a dolgot. De ezt ő csak kívülről látja. Valljuk be, oviban nem akartuk megdugni a legjobb lányt. Viszont amikor már "értelemmel" is rendelkezünk, rájövünk, hoyg soha nem is akarjuk. Ez tűnhet úgy, hogy éppen bemelegszünk és hát mivel a társadalmilag normális életmódot nem követjük, váltunk, ez tényleg olyan mint egy váltási folyamat. Melegként nem tudom, hogy be lehet-e melegedni. Én voltam szerelmes és néztem nénis filmeket is. Aztán érett lettem annyira, hogy rájöjjek, a fiúkat szeretem. Látásmód kérdése, minek nevezzük és pontosan mit értünk ez alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!