Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki meleg (homoszexuális), az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki meleg (homoszexuális), az úgy születik, vagy "megmelegszik"?

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 22:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Van olyan, hogy látens homoszexualitás. Tehát heteró életet élt, de átváltott. Nekem ez kicsit nehezen elképzelhető, de állítólag van. Most te is és én is el tudjuk dönteni, hogy bananas vagy melonas.. :). Szerintem ők anno is gondoltak fiukra, de működött náluk lánnyal is. Miután kipróbálták mind a két lehetőséget, rájöttek, hogy eredtileg is fiukat szerették. Belerokkan az asszony és a gyerekek is esetleg, hogy apuka b.zi(engem nem zavar ez a szó, sőt jobban szeretem, mint a meleget, mert akkor te meg hideg vagy!)Biztos van tudatalatt vágy a gyerekre, elvárásokra, meg hasonlók. Terápia nincs rá, mert érzelmeken nem lehet változtatni, csak elfogadni őket, illetve az érzésekkel minőségibb életet kell megtanulni élni. (remélem érthető így) Ha mondjuk utálod a b.zikat(szűrő nem engedi a szót), elmennél terápiára emiatt, akkor utána is utálnád őket, viszont esetleg az érzéssel tudnál együtt élni, megfelelően tudnád kezelni. Vagy a homofóbia(neked ez van, de szerintem nem súlyos, mert érdeklődést mutatsz abszolút elutasítás helyett, ami jó), amikor valaki nem érti, hogy ez nem elkapható! Ha melegek lettek volna a nevelőszüleid, ugyanolyan lenne az irányultságod mint most. (Amúgy azt mondom, hogy ne prioritással fogadhassanak örökbe, mert kell egy anya és egy apafigura, de ha azt nézzük az árvaház még rosszabb és ott a hoszexualitás, erőszak tényleg ott van. Így a többnyire cigány gyerekek bűnözők lesznek. De ez más téma, a jövő zenélye, egy értelmesebb világé) Amúgy a homofóbok közt vannak a látens homoszexuálisok, mert féltik a heteroszexualitásukat, magukból indulnak ki. Én nem féltem a homoszexualitásomat, mert ez van.
2011. dec. 31. 10:29
 22/31 anonim ***** válasza:
Amúgy nyugodj meg heteró vagy, mert aki ilyen zacskós nénit felrak, majd nem érti, hogy nekem miért nem tetszik, ott nincs gond! :D
2011. dec. 31. 10:34
 23/31 A kérdező kommentje:

tudom h hetero vagyok, nők vannak háttérnek a gépemen is, csak kivi voltam h volt-e már rá példa h valaki homo lett heteroból :)

Lehet te nem érted, de ezt a nénit én szanaszétd.gnám :D (na jó kicsit gyerekes mondóka volt, de na hát én barátnőnek nem ilyen nőt képzelek el, mindenki mondja h te hát az csak egy átlagos miért hiszed h nagyon szép.) :D

2011. dec. 31. 10:39
 24/31 A kérdező kommentje:
illetve azért nem zárom ki teljesen h ilyen barátnőm legyen :D persze ilyen modell valszleg nem lesz, na hát de :D
2011. dec. 31. 10:40
 25/31 anonim ***** válasza:
Apu mondta neke régen, hogy nem kell a legszebbnek lennie, nem baj, ha kicsit csúnyább, mert nem akarja mindenki szanaszét d.ni! Viszont legyen inkább kicsit pénze...:D Igaza van, csak a történet módosult azzal, hogy töke van a menyasszonnynak! :DD Anyám meg azt mondta anno, hogy az a zacskós néni szaros gatyát nem mos, mert letörnek a körmei. És valósznűleg diétás kaját készít majd neked, többet szórakázik a frizurájával, mint a farkaddal! Meg többe kerül és macerás. Szval értelek! Én jól nézek ki macerás vagyok,...ezért van kicsit idősebb f.szim, akinek azért kell áldozni a fiatalságomért éshogy ne legyek macerás. :) Ez még nem prostitúció, de valahogy árufeltöltőbe még nem voltam szerelmes. :DDD! Hűséget viszont szeretem.
2011. dec. 31. 11:03
 26/31 anonim ***** válasza:
91%

Szimpatikus az a gondolatmenet, amit a kedves Kolléga végigvezetett. :)

Egyébként szerintem a "megmelegedés" ha már te így használtad, a hetero világ számára kb. azt a folyamatot jelenti, amikor a homoszexuális ember rájön, felfedezi és elfogadja a dolgot. De ezt ő csak kívülről látja. Valljuk be, oviban nem akartuk megdugni a legjobb lányt. Viszont amikor már "értelemmel" is rendelkezünk, rájövünk, hoyg soha nem is akarjuk. Ez tűnhet úgy, hogy éppen bemelegszünk és hát mivel a társadalmilag normális életmódot nem követjük, váltunk, ez tényleg olyan mint egy váltási folyamat. Melegként nem tudom, hogy be lehet-e melegedni. Én voltam szerelmes és néztem nénis filmeket is. Aztán érett lettem annyira, hogy rájöjjek, a fiúkat szeretem. Látásmód kérdése, minek nevezzük és pontosan mit értünk ez alatt...

2011. dec. 31. 15:19
 27/31 anonim ***** válasza:
83%
Akkor kérek kedves kolléga zöld kezet, mert megszoktam, hogy 77%-os vagyok. Köszi! :) Az a lényeg, hogy kihülni maximum halálom után fogok, addig meleg vagyok, maradok. Szívesen felajánlom magam egy nekrofil néninek, akinek bejön a hullamerevségem és akkor meglovagolhat, így majd heteró leszek! :DDD Elnézést.... kicsit a morbidhumort is csípem! Akkor már meg is ehet a húsevő virágjával! :DDD Szerintem biszexualitás sincs igaziból. Vagy nekem ezt nyílván ugyanolyan nehéz felfognom, mint heterónak a melegséget! Vagy a leszbiket...még dugni se tudnak... :DD, Node ez van, amit tanultunk az az, hogy mindenki éljen úgy ahogy boldogabb!
2011. dec. 31. 15:43
 28/31 anonim ***** válasza:
"megmelegszik" Ezen behaltam, sííííírok :DDDDDD :D láájk :D
2012. febr. 23. 16:48
 29/31 anonim ***** válasza:
Bemelegszik, kimelegszik, felmelegszik, avagy megmelegszik.
2012. febr. 23. 17:45
 30/31 Macskajajj ***** válasza:
Egy biztos, Kerüld a napot!
2012. máj. 30. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!