Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki meleg (homoszexuális), az úgy születik, vagy "megmelegszik"?
Megmelegszik!
Ezt hívják úgy, hogy globális felmelegedés.
értem én, de akkor már kiskorotokban a fiúk jöttek be vagy mi? A fiúkat nézegettétek már akkor is? Meg irántuk éreztetek szerelmet, meg hogy egy fiú az igazi vagy mi?
Ha aszexuális vagy, az nem azt jelenti h baj van a testeddel, hanem nem kívánod a szexuális életet.
Na és akkor olyan tényleg nincs h egy hetero mondjuk most nővel van, a nőket szereti meg minden, de mondjuk 5év múlva meg már a fiúkat?
Egyáltalán nem indít be benned semmit?
Akkor ti hogy vagytok a nőkkel, hogy mire vannak, mire tartjátok a létezésüket? Mi lenne ha megd.gnál egy nőt? Próbáld ki, hátha akkor nem lesznek ilyen ferde nézeteid...
Na elmondom mi az ami a képről eszembe jut! Nagyon csinos szép, viszont az én női ideálom, akinek nagy csípője van, és sok gyereket tud szülni, sok jó faszit nekem :P, na ez jut eszembe a nőkről. Félnék beletenni a farkam, mert mindig attól tartottam, hogyha nem jól csinálom, akkor leharapja, mint egy burjánzó húsevő növény! :D!
Mit bajlódjak a lányokkal! De ennyi erővel te miért nem próbálod ki fiuval, sokkal jobb vagyok ám a lányoknál! :DDD Alkudjunk meg, ha te le tudsz feküdni fiuval, akkor én is lánnyal!
és erre nincs valami terápia vagy mi?(bocs tudom hülye kérdés dehát :D )
Már annyi mindenre van...
Én mindig is csak egy nővel tudtam elképzelni egy kapcsolatot, pedig volt 2 az életemben akik belémrúgtak, az egyik 15éves koromban, az akkor mélypontra repített, a másik viszont valszleg csak irigy volt, mert én fiúban sokan mondták h jobban nézek ki mint ő lányban, de így is van, elég ocsmány feje volt... Na meg én hozzá képest milliomos is voltam...
Valahogy én undorodom a férfiaktól, mármint nem úgy h nem haverkodom velük, mert k.rva jófej pár haverom, nagyon jól elvagyunk, jó velük inni meg ilyenek, de csakis nőkhöz kötődöm.
Amúgy nekem bejön sok nő, de nem foglalkozom velük, csakis az kell, akibe szerelmes vagyok, meg általában egy átlagos jobban bejön mint egy full 10es nő.
Most mégegy hülye kérdés: Aki hetero, az válhat homokossá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!