Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki meleg (homoszexuális), az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki meleg (homoszexuális), az úgy születik, vagy "megmelegszik"?

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 22:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Érdekes, amit írtam az előbb, elgondolkoztam a szitun! Ha csak nők közt nőttem volna fel, akkor azt gondolnám, hogy baj van a testemmel, de ha csak egy férfival is találkoznék, akármilyen ronda is, jobban vonzódnék hozzá, ennyi! Neked nem kötelező!
2011. dec. 30. 22:34
 12/31 anonim ***** válasza:
7%

Megmelegszik!

Ezt hívják úgy, hogy globális felmelegedés.

2011. dec. 30. 22:42
 13/31 A kérdező kommentje:

értem én, de akkor már kiskorotokban a fiúk jöttek be vagy mi? A fiúkat nézegettétek már akkor is? Meg irántuk éreztetek szerelmet, meg hogy egy fiú az igazi vagy mi?

Ha aszexuális vagy, az nem azt jelenti h baj van a testeddel, hanem nem kívánod a szexuális életet.

Na és akkor olyan tényleg nincs h egy hetero mondjuk most nővel van, a nőket szereti meg minden, de mondjuk 5év múlva meg már a fiúkat?

2011. dec. 31. 07:07
 14/31 A kérdező kommentje:
na és a nőkkel hogy vagytok? hogy tekintetek rá?
2011. dec. 31. 07:13
 15/31 anonim ***** válasza:
78%
De macerás és körülményes, itt nekem magyarázod mi az az aszexualitás, mert nem olvasod az előzőt. Próbáltam elmagyarázni, hogyha elzárva neveltek volna fel csak nők közt és soha nem láttam volna férfit, akkor sem lennék nővel, nem működne az a dolog, hogy jobb híján, úgy, mint a börtönökben, amikor a heterók összejönnek átmeneti homokosként. Inkább nem élnék nemi életet, amit esetleg azzal magyaráznék, hogy amúgy is különbözök. Ha az elzárt helyen találkoznék csak egy rusnyább fiuval, még az is jobban vonzana, mint bármelyik pipi. Ennyire komoly a dolog. Óvodában éreztem szerelmet lány iránt, de az nem olyan, inkább valamiféle minta, hogy otthon van apa és anya, akkor most nekem kell ott is feleség dolog. De az sem ritka, ha más meg fiuba "szerelmes", de mihelyt a hormonok beindulnak heteró lesz. Én esetemben már akkor jobban szerettem, ha inkább fiuval érintkezek, legyen akár csak verekedés. Kiütést kapok a nőktől, érdekes módon ők meg szeretnek, sőt csajbunyó nem egyszer volt miattam. Pedig üres járat.. :D
2011. dec. 31. 08:43
 16/31 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem indít be benned semmit?

[link]

Akkor ti hogy vagytok a nőkkel, hogy mire vannak, mire tartjátok a létezésüket? Mi lenne ha megd.gnál egy nőt? Próbáld ki, hátha akkor nem lesznek ilyen ferde nézeteid...

2011. dec. 31. 08:58
 17/31 anonim ***** válasza:
91%

Na elmondom mi az ami a képről eszembe jut! Nagyon csinos szép, viszont az én női ideálom, akinek nagy csípője van, és sok gyereket tud szülni, sok jó faszit nekem :P, na ez jut eszembe a nőkről. Félnék beletenni a farkam, mert mindig attól tartottam, hogyha nem jól csinálom, akkor leharapja, mint egy burjánzó húsevő növény! :D!

Mit bajlódjak a lányokkal! De ennyi erővel te miért nem próbálod ki fiuval, sokkal jobb vagyok ám a lányoknál! :DDD Alkudjunk meg, ha te le tudsz feküdni fiuval, akkor én is lánnyal!

2011. dec. 31. 09:21
 18/31 A kérdező kommentje:
kösz nem, inkább egy full ronda nő mint egy férfi... én elhányom magam ha valaki elmondja h ez a férfi azzal meg azzal a férfivel csinálja...
2011. dec. 31. 09:48
 19/31 anonim ***** válasza:
91%
Inkáb egy full ronda férfi, mint egy nő. Ez ugyanolyan, csak nem hiszed el, ami érthető, mert a többség normái általában igazak, de nem mindig. Gondolj arra, hogy nehezebb lesz az életem, nem lesz unokám, ott van a magány lehetősége, csomó minden van, ami miatt, nem szórakázásból van ez! Nem tudnék boldog lenni, sem boldoggá tenni egy nőt, rossz párkapcsolat lenne, gyermekek is megsínylenék. Próbálok értékes életet élni, ahol hasznos vagyok, ennyi a lehetőségem. (Mert lehet hasznos valaki, kiírtani nem lehet, mert heteró pár gyermeke a meleg)
2011. dec. 31. 09:55
 20/31 A kérdező kommentje:

és erre nincs valami terápia vagy mi?(bocs tudom hülye kérdés dehát :D )

Már annyi mindenre van...

Én mindig is csak egy nővel tudtam elképzelni egy kapcsolatot, pedig volt 2 az életemben akik belémrúgtak, az egyik 15éves koromban, az akkor mélypontra repített, a másik viszont valszleg csak irigy volt, mert én fiúban sokan mondták h jobban nézek ki mint ő lányban, de így is van, elég ocsmány feje volt... Na meg én hozzá képest milliomos is voltam...

Valahogy én undorodom a férfiaktól, mármint nem úgy h nem haverkodom velük, mert k.rva jófej pár haverom, nagyon jól elvagyunk, jó velük inni meg ilyenek, de csakis nőkhöz kötődöm.

Amúgy nekem bejön sok nő, de nem foglalkozom velük, csakis az kell, akibe szerelmes vagyok, meg általában egy átlagos jobban bejön mint egy full 10es nő.

Most mégegy hülye kérdés: Aki hetero, az válhat homokossá?

2011. dec. 31. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!