Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz, ha a leendő feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha a leendő feleségem csak most születik meg kb?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Olyan 40 évesen tervezek majd megházasodni, és egy 18 éves lányt fogok elvenni, tehát ő még csak most fog megszületni. Problem?
2012. márc. 2. 13:31
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
# 19: tényleg, ki mondta, hogy Magyarországon élsz? Senki. Viszont egy magyar fórumon próbálsz kommunikálni kisebb-nagyobb sikerrel (inkább kisebbel).
2012. márc. 2. 13:53
 22/47 A kérdező kommentje:
Ez valóban konstruktív hozzászólás volt, köszönöm.
2012. márc. 2. 13:54
 23/47 A kérdező kommentje:
A kommunikációs képességem tökéletes. Amennyiben valamit nem értesz meg, a hiba benned van.
2012. márc. 2. 13:55
 24/47 anonim ***** válasza:

Igen az gáz!

18-20 évesen rá nem néztem 40 éves vén hapsikra, vagy pedig apámkorúnak tekintettem, még ha nem is volt annyi. Esélye nem lett volna.

25 éves koromban szintúgy.

30 évesen (most) is öregnek tartom őket, 36 év kb a felső határ, 40 évest továbbra sem vennék komolyan, csak ha valamiért annyira beleszerettem és nem látszik 40-nek.

Tehát jó legyen 10 évvel több nálam, de akkor legyen értelmes, önálló, fiatalos, kizáró tényező ha el van hízva és ha megőszült vagy kopasz.

40 éves korodban vagy olyan 18 évest fogsz találni, aki érdekből van veled és előbb-utóbb elhagy. Vagy nem hagy el, de alig várja, hogy kihalj és majd örökölhet. Meg is érdemled!

Ha 40 évesen kiegyezel a 30 évessel is, akkor ne várd, hogy bombázó lesz, mert az sem foglalkozik tatákkal. Ha igen, akkor szintén érdekből, mint a 18 éves kollegina.

Ha 40 évesen normális 30éves nőt akarsz, az lehet kicsit rondácska.

Ha 40 évesen szép és értelmes 30évest akarsz, az vagy nem lehetséges, vagy agymosáson volt, és beletörődik egy tatába, de csak a gyerek és tartásdíj lebeg a szeme előtt.

40 évesen 35-40 év körüli nőt találhatsz majd, olyat is aki csinos is és okos is, de vigyázz, te sem lehetsz túl tespedt és buta...!

2012. márc. 2. 13:59
 25/47 A kérdező kommentje:
Buta nem vagyok, bár ki tudja, hogy mit hoz (és hány agysejtet vesz el) a jövő.
2012. márc. 2. 14:02
 26/47 anonim ***** válasza:

Nekem most se kellenél!

Your argument is invalid.

>:D

2012. márc. 2. 14:03
 27/47 A kérdező kommentje:

Te se nekem. ;)

You are not entitled to your opinion.

2012. márc. 2. 14:05
 28/47 anonim ***** válasza:
# 23: könnyen előfordulhat, amennyiben képtelen vagyok megérteni a kevert hunglis irományaidat. Ugyanakkor senki nem mondta, hogy a hiba benned lenne, de valamiért folyamatosan nem létező dolgokat látsz bele kommentekbe, orvos látott már?
2012. márc. 2. 14:06
 29/47 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lesz GyIK 18 év múlva. Kivéve, ha mégis idén eljön a világvége, de akkor hiába tervezel amúgyis.
2012. márc. 2. 14:10
 30/47 A kérdező kommentje:

A válaszod, miszerint inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel kommunikálok egyértelműen implikálja, hogy - szerény véleményed szerint - a hiba bennem van.

Nem tudom, hogy egyszerűen csak frusztrált vagy, esetleg csak "trollkodni" próbálsz, de szerintem ideje befejezned. Nem is azért, mert nem vicces, hanem mert kezded egyre jobban megalázni magad, és nem akarom, hogy az - így is szerény - önértékelésed bánja a dolgot.

2012. márc. 2. 14:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!