Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet szép és vonzó egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szép és vonzó egy dundibb lány? Ha az vagy, te annak érzed magad?

Figyelt kérdés

Pár napja ráakadtam egy kérdésre, ahol azt tudakolták, hogy milyen egy duci lánnyal a szex. Egy idő után a vékonykák elkezdték lehordani a ducikat, majd a két tábor szépen egymásnak esett. Szerintetek igazuk vagy a vékonyaknak abban, hogy aki husibb, az már nem lehet szexis és nem kap "minőségi" pasit? Tehát az előnytelen külsejű kevéssé sikeres pasik csak muszájból vannak a ducikkal, mert nekik nem jut jobb falat?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__27..

2012. febr. 29. 22:44
1 2
 11/14 woo ***** válasza:
mellesleg van aki betegség miatt hízik meg.. de lényegtelen akkor ő tényleg nagyon tehet róla. úristen ennyi agysebészt akik ezen az oldalon vannak.. és még hányszor akartok ilyen kérdéseket feltenni? -.- az meg szintén nagy hülyeség, hogy a ducibb csajoknak nem jut jó pasi :D nem tudom, hogy ti hol éltek talán biciklibelsőben :)
2012. márc. 1. 12:50
 12/14 anonim ***** válasza:
ja. a kövér emberenek kb a 2-3%-a hízott meg betegség miatt, de nyugodtan:") "excuses are useless"
2012. márc. 1. 14:47
 13/14 Krisz85 válasza:
Sajnos hajlamosak az emberek a lustaságból fakadó kövérséget is betegségre fogni, hogy jajj cukorbeteg vagyok (jah hogy 2es típusú szerzett cukorbeteg az elhízás miatt az már lényegtelen...), meg pajzsmirigy, meg hormonbeteg, ahha, akkor szerintem az ilyen ember, diétázzon és edzen normálisan 16 hétig, és ha egy dekát nem mozog a mérleg nyelve, azt mondom rá ok, valóban hormonbeteg, ez a lakosság kb 1 % át ha érinti véleményem szerint...
2012. márc. 2. 18:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez a hormonbetegséges dolog sem igaz, mert ha valakinek ilyen betegsége van, akkor is lehetetlenség meghízni, ha egészségesen táplálkozik, és mellette mozog.

Olyan nincs, hogy valaki normál mennyiségű kaját eszik, és mégis meghízik. A levegőtől nem hízik senki.

Az se igaz, hogy egy embert ne lehetne lefogyasztani, csak mert hormonbeteg. De az intenzív mozgást (na nem aerobicot, ami hatástalan, hanem a futóedzést, úszást) még egyikük sem próbálta ki...

2012. márc. 2. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!