Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk az osztályban a nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk az osztályban a nagyon vékony lányokra buknak. Miért?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok (8.osztályos) Van az osztályban egy lány aki nagyon vékony,jó alakja van de a feje nem szép és mégis állandóan csak rajta lógnak a fiúk meg nézik őt meg minden.Ennek a lánynak van pasija már több mint egy éve..Én nekem állítólag "jó az alakom" vagyis azt mondják,de nekem van feleslegem... És régen sokkal ducibb voltam,azóta már fogytam és valószínű azóta megmaradt a rám jellemző "duci,dagadt,bálna" szó és ez tökre zavar. Azt mondják,hogy nekem szép az arcom és itt gyakorikérdések.hu-n is azt olvasom legtöbbször,hogy a fiúk először az arcot nézik. De itt nálunk nem így van. Ilyenkor mindig előjön az önbizalomhiányom meg minden mert néha kicsit jól esik ha velem is foglalkoznak a fiúk az osztályban. Most ezt ne értsétek félre de tényleg így van... Vmikor tök jóba vagyunk meg beszélgetünk meg minden most meg már nem és állandóan az Adrin lógnak,vszínű mert neki jó az alakja( vékony láb,lapos has,pici mell) mondjuk neki több melle van mint nekem...na de mindegy... szóval nem értem. Ezekszerint a test fontosabb mint az arc?:( Ezért is szeretnék már régóta lefogyni,egyébként 170cm/60 kg vagyok..Most éppen 59.5... Van feleslegem de télen eltudom takarni. De nyáron már nem. Szerintetek mi lenne a legjobb sport vagy mozgás vagy bármilyen étrend amivel eltudom érni,hogy nekem is jó alakom legyen? Leginkább a lapos hasat szeretném elérni:)

14/L

És előre is köszi,aki segít! Ja,és a kérdést azért ebbe a témába írtam ki mert általában az ilyen kérdésnél hamarabb visszaírnak.

2012. febr. 28. 15:18
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
59%

én is ugyanilyen voltam, ugyanez volt a helyzet nálunk.:)

5. osztályba nagyon kövér voltam. aztán megnyúltam, az arcom nekem is szép volt. mindenki a többi lány után futott, engem pedig csúfoltak. eljött a 8-9. osztály, és ez teljesen megváltozott. az alakom nem lett tökéletes, de 170/55 lettem (és a 60 sem sok!) és tornáztam, formásodtam. aztán elkezdtek érdeklődni utánam, és szokatlan volt, de jó érzés. sokkal többen, mint az iránt a lány iránt. neki azóta sincs barátja, nekem lassan 1 éve. hidd el, nem jársz rosszul. ezek a fiúk még gyerekek, nem tudják, mitől jó nő egy nő. jobban jársz, ha még 1-2 év múlva igazi pasik fognak megnézni - mert téged előbb fognak, mint őt, hidd el! :D 16/L

2012. febr. 28. 18:21
 32/39 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon kösziiii!!! :)))
2012. febr. 28. 18:29
 33/39 anonim ***** válasza:
2012. febr. 28. 19:01
 34/39 A kérdező kommentje:
Köszi,elolvastam!!! :)
2012. febr. 28. 19:42
 35/39 anonim ***** válasza:
és, ha utána kiszámoltad a testtömegindexed, akkor meg is nyugodhattál, hogy teljesen normális a súlyod! :-)
2012. febr. 28. 19:53
 36/39 A kérdező kommentje:
én azt tudom,hogy normális. de van feleslegem azért bőven és én így nem tetszem magamnak:S mert attól még,hogy ideális a súlyom hájas a hasam(fuj!) nyárra laposat szeretnék..
2012. febr. 28. 20:04
 37/39 anonim ***** válasza:
Mert még nem elég érettek. (A kérdésre válaszolva)
2012. febr. 29. 07:16
 38/39 sziveske válasza:
Mert minden fiúnak más tetszik lehet hogy nekik az tetszik!
2012. febr. 29. 17:12
 39/39 anonim ***** válasza:
56%
áá, ez a testtömegindex azért nem teljesen reális. nekem 17,04 érték jött ki, ami sovány kategória, de én magamat nem sorolom soványnak. soványak a modellek pl. az enyém szerintem teljesen normális. úgyhogy a testtömegindex sem a mindenható. :P
2012. márc. 1. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!