Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk az osztályban a nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk az osztályban a nagyon vékony lányokra buknak. Miért?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok (8.osztályos) Van az osztályban egy lány aki nagyon vékony,jó alakja van de a feje nem szép és mégis állandóan csak rajta lógnak a fiúk meg nézik őt meg minden.Ennek a lánynak van pasija már több mint egy éve..Én nekem állítólag "jó az alakom" vagyis azt mondják,de nekem van feleslegem... És régen sokkal ducibb voltam,azóta már fogytam és valószínű azóta megmaradt a rám jellemző "duci,dagadt,bálna" szó és ez tökre zavar. Azt mondják,hogy nekem szép az arcom és itt gyakorikérdések.hu-n is azt olvasom legtöbbször,hogy a fiúk először az arcot nézik. De itt nálunk nem így van. Ilyenkor mindig előjön az önbizalomhiányom meg minden mert néha kicsit jól esik ha velem is foglalkoznak a fiúk az osztályban. Most ezt ne értsétek félre de tényleg így van... Vmikor tök jóba vagyunk meg beszélgetünk meg minden most meg már nem és állandóan az Adrin lógnak,vszínű mert neki jó az alakja( vékony láb,lapos has,pici mell) mondjuk neki több melle van mint nekem...na de mindegy... szóval nem értem. Ezekszerint a test fontosabb mint az arc?:( Ezért is szeretnék már régóta lefogyni,egyébként 170cm/60 kg vagyok..Most éppen 59.5... Van feleslegem de télen eltudom takarni. De nyáron már nem. Szerintetek mi lenne a legjobb sport vagy mozgás vagy bármilyen étrend amivel eltudom érni,hogy nekem is jó alakom legyen? Leginkább a lapos hasat szeretném elérni:)

14/L

És előre is köszi,aki segít! Ja,és a kérdést azért ebbe a témába írtam ki mert általában az ilyen kérdésnél hamarabb visszaírnak.

2012. febr. 28. 15:18
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
83%

gondolom már milyen lehetsz, mert van egy oszt társam, ő 172/66 kb és ha formálódna akkor nem lenne rossz, te meg még vékonyabb vagy mint ő szal sztem ez simán jó

kis mell nem lényeg, nem az a fontos

képet ha ide nem akarsz, akkor max privibe, ott aztán senki nem látja :D

2012. febr. 28. 15:50
 12/39 anonim ***** válasza:
88%

először is: a magasságodhoz a testsúlyod tök rendben van, felesleges azon paráznod.

az viszont nem butaság, h formálni akarod magad, feszesíteni simán lehet, és most éri meg, mert még fiatal vagy, az alakod könnyen formálható. 10 év múlva már nem lesz könnyű és küszködni fogsz, ha most nem "állítod be" az alakod.

az, h miért a másik lány társaságát keresik, az jó kérdés. lehet, h az az oka, h jó az alakja, de e mellett még számos olyan dolog állhat mellette, h: közvetlen, laza, vicces és ezt bizony szeretik a fiúk. egyébként ne törd a fejed azon, h a fiúknak mi kell, mert (főleg ebben a korban) még maguk sem tudják és mind azért van oda, akit a legtöbben csípnek. én pl 14 éves koromban az osztály legvékonyabbja voltam, nevetségesen vékony (nem koplalás miatt, hanem ezt örököltem és versenyúsztam, tehát hízni nem tudtam). és mégsem belém voltak szerelmesek, mert nem voltam kifejezetten az a nagyon lányos lány, tellllljesen lapos voltam :D. én inkább a barátjuk voltam a srácoknak, mert egyrészt nem érdekelt, h bejövök-e nekik, ontottam magamból a poénokat (amik így utólag visszagondolva nem is voltak olyan viccesek), de velem mindig lehetett hülyülni. nem voltak belém szerelmesek, de túléltem. :) (egyébként azt még hozzáteszem, h a felettünk 2-3 évvel járó fiúk meg valamiért engem találtak meg, ne kérdezd, miért.

mindenesetre semmiről nem késtél le, ne pánikolj (tudom, könnyű beszélni). de akkoriban én is mindent rettenetesen túlparáztam (természetesen teljesen feleslegesen). azóta az akkori hülye tulajdonságaimat előnyömre fordítottam, szerencsére már mellem is van, nem is vagyok egy csontváz és kicsit be is nőtt a fejem lágya.

tudom, h nem vigasztal, de 14 évesen az ember semmiből nem maradhat ki, minden jön majd idővel, csak ki kell várni. :)

2012. febr. 28. 16:04
 13/39 A kérdező kommentje:

Köszi!:)

Én is elszoktam velük hülyülni,meg volt olyan korszakuk,hogy csikizték a lányokat, de nem mindenkit! de engem igen. meg ilyeneket csináltak. nem is az a gond, nem azt akarom,hogy szerelmesek legyenek belém. csak nem értem a fiúkat. náluk az alak a fontos úgy látszik. de hát ez van:)

Utolsó válaszoló mozognom kéne?:) és ha igen akkor mit?:)

2012. febr. 28. 16:15
 14/39 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem téged nem az osztályodbeli fiúk zavarnak, meg nem a "nagyon vékony lányok", hanem az Adri. Most vígasztalhatnálak napestig, de kár ezen szenvedni, a fiúk a szép lányokra buknak és ezen nem fog változtatni semmi. Egyrészt irigy vagy, másrészt nem vagy elég népszerű az osztályban. Én nem tudom a megoldást, de szurkolok neked.
2012. febr. 28. 16:25
 15/39 anonim ***** válasza:

Egy Lany nem a melletol lessz szep. Am en meg kifejezetten szeretem a kis melleket.

18F

Mozgasnak meg sztem kondi. Legcelratorobb ha as alakodon akarsz formalni.

2012. febr. 28. 16:26
 16/39 anonim ***** válasza:
9%

Kicsit tényleg sok a 60kg,persze ha nem izom rajtad.

Én testépítéssel is foglalkozom így tudok segíteni.

Megfelelő edzés és megfelelő táplálkozás,nehogy koplalj azt azonnal felejtsd el.

Ezt böngészd: [link]

Regisztrálj töltsd le a Sárga kapszula könyvet és olvasd el elsőkörben.

Kajában:csirkemell,rizs,hal,zöldség,gyümölcs(csak óvatosan,mert HÍZLAL az is),édességeket messziről kerüld el.

Fel a fejjel,hidd el,ha sportolsz és odafigyelsz amiket ír a könyv plusz ha kell segítség akkor én is adok,akkor tuti jó tested lesz.Előre szólok kőkemény kitartás és odafigyelés kell,nincs ,,megkívántam",maximum hetente egyszer lehet.

Én annó a te korodban 50kg kis puhap_cs voltam,figyelj 51kg és pasi.Gondolhatod,hogy néztem ki,hát ne karad megtudni,és istennek se tudtam fejlődni csak amikor már nagyon elszántam magam és kajára is figyelek,most a súlyom 92kg izmos test.Sok munka,de jobban érzem magam sokkal.

Nekem a fitneszt ajánlom,fekve ne nyomj,TILOS,lemegy tőle a melled,járjál salsazni vagy más táncra.

24F

2012. febr. 28. 16:30
 17/39 anonim ***** válasza:
14 vagy, még nőni fog a melled :D
2012. febr. 28. 16:33
 18/39 anonim ***** válasza:

kimondottan sokan rajongunk a kis mellekért.

elmondásod alapján nem nézel ki rosszul. bár egy kép jobb lenne... :-)

mozgásnak elsőre talán a biciklizést javasolnám. ha nincs annyira messze az iskola, és elengednek a szüleid, akkor az mindennapi mozgás. esetleg iskola után egy-egy kitérővel térni haza újabb mozgási lehetőség.

2012. febr. 28. 16:41
 19/39 anonim ***** válasza:

bármit mozoghatsz.

az úszást azért emelném ki, mert nem is egy olyan sport, amibe belehalsz és garantáltan az formálja legjobban mindenedet. de tényleg, az mindenedet megmozgatja, kar, has, fenék, comb,stb.

ha nincs rá lehetőséged, az is elég, ha 1-2 naponta futsz fél órát, vagy tornázol. a lényeg a rendszeresség, h két-három naponta (legalább) mozgasd meg magad egy fél-1 óráig. nem csak fizikailag tesz jót, hidd el :)

2012. febr. 28. 16:43
 20/39 anonim ***** válasza:

előzőnek:

láttál már rozmárt, és bálnát? pedig, ha valamelyik élőlény, ők aztán sokat úsznak! :-)

bocs, de nem tudtam kihagyni..

az úszás inkább arra jó, hogy megmozgassa az ízületeidet, kondiban tartson, de igazán alakformálónak nem annyira jó. legalábbis ez az én tapasztalatom

bicikli, futás, kocogás, edzőterem

2012. febr. 28. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!