Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti miért kérdezitek meg egy lánytól hogy van-e barátja?
Figyelt kérdés
Csak úgy vagy van valami oka is?2009. jún. 7. 16:12
2/9 anonim válasza:
Mert ha nincs akkor szabad préda.
3/9 A kérdező kommentje:
és visszakérdeztem rá és azt mondta h most megy randira akkor mi van?
2009. jún. 7. 16:17
4/9 anonim válasza:
Na most nálam ez úgy működik, hogy ha tudom, hogy egy lánynak nincs barátja akkor esetleg még össze is jöhetek vele... ezért annyira nem alakitok ki barátkozós viszonyt nehogy az lerontsa az esélyeimet... (F/19)
5/9 anonim válasza:
Nem megy randira. Csak féltékennyé akar tenni.
6/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
18/F
7/9 anonim válasza:
hány évesek vagytok?
am tetszel neki és ezért kérdezte és tudni szerette volna hogy bepróbálkozhat e majd vagy nem xD szerintem...
8/9 anonim válasza:
Elég átlátszó a pasi..
Azért kérdezte meg tőled, mert bejössz neki és akar valamit, viszont ezt nem szeretné, hogy te is megtudd. Ezért mondta, hogy ő most megy randizni. Hogy ne hidd azt, hogy akar valamit...
9/9 anonim válasza:
Hehe. En olyankor kerdezem, amikor akarok valamit, de ezen kivul nem teszek egyebb utalast. Ezt is csak azert kerdezem, h tudjam, e ellenfelem. Igazabol sohasem volt akadaly ha van, eddig az osszes baratnomnek volt baratja, mikor rahajtottam. Persze volt amelyik nem kott ossze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!